Gå til hoved-indhold

Nu sejler den svenske Shogun 43 i kulfiber - en eksklusiv båd til ræs og tur

Shogun Yachts' nye model, Shogun 43 på kun 6,1 ton, blev lanceret i efteråret. Vi har nu modtaget de første billeder af af den eksklusive båd, der ikke er helt billig. Kølen stikker enten 2,4 eller 2,7 meter.

 

Russisk kaptajn er stadig på grund på Samsø med fragtskib

Ifølge Forsvarskommandoen er det op til rederiet, at få bjærget skibet. Der er endnu ikke nyt om, hvornår det vil ske, oplyser de til TV2 ØSTJYLLAND.

25 frivillige fra Danmarks Museum for Lystsejlads klædes på

Nu kan bådfolket på Frederiksøen iføre sig nye busseronner, kedeldragter og bluser. Den nye beklædning med museets navn påtrykt er en donation fra Fonden for Fynske Bank. Arbejdstøjet er finansieret af en check på 20.000 kr overrakt af konsulent Henrik Bo Jensen fra banken.

Styrmand sejler ædru på Samsø - politiet sigter ingen

- Styrmanden siger, at han tager fejl af kursen. Jeg ved ikke, hvordan det kan ske, men der er i hvert fald ikke spiritus involveret, skriver TV 2 Østjylland. Sådan fortæller den vikarierende politibetjent på Samsø, Frank Søgaard.

'Blærerøven' og tv-vært Felix Smith gæster scenen på Boat Show og mange flere

Sceneprogrammet på Boat Show Denmark til ferbuar 23 byder på eventyr, underholdning, inspiration og konkrete tips til både nybegyndere og garvede sejlere. Mød også de to dykkere og sejlere 24-årige Sissel og Leonara, der sejler ud i verden næste år.

Garmins nye eksklusive MARQ Captain sejlerur har alverdens funktioner

Kollektionen, med 5 typer ure, er bygget med Grade 5 titanium og en levende AMOLED touchscreen med buet safirglas, og er derfor stærkere og skarpere end før. Med modellen MARQ Captain får du adgang til autopiloten lige fra håndleddet og mange andre funktioner.

Mathis Værft A/S skifter navn til Dansk Marine Center – Aalborg Yacht Værft A/S

- Med det nye navn indikerer vi tydeligere samhørigheden med vores søsterselskab i Århus og alt det vi står for. Det syntes vi er rigtigt i forhold til vores omgivelser og specielt til vores mange kunder og øvrige forretningsforbindelser, siger værftets adm. direktør Jacob Mikkelsen.

 

Femårig dansk dreng ramt af fiskerbåd under svømmetur og døde i Fransk Polynesien

En tragisk ulykke er sket i Huahine i Stillehavet for en femårig dreng. Barnet svømmede i en lagune med sin far da han blev ramt, skriver TNTV News.

I dag kl. 15 er sidste chance for at vinde en redningsvest fra Hjertmans

Hvis du liker minbaad.dks facebook-side bl.a. kan du vinde en redningsvest.

51-årig mistede livet - lå for længe i Lillebælt efter kæntring med skydepram

En 51-årig mand er afgået ved døden efter en ulykke i Lillebælt, hvor han sammen med en 70-årig mand kæntrede i den skydepram, de kom sejlende i. Det fortæller Torben Jakobsen, der er vagtchef ved Fyns Politi til JydskeVestkysten.