Gå til hoved-indhold

42 fods motorsejler drevet i land i Tisvilde - kunne ikke trækkes fri men to mand reddet

42 fod motorsejler som omkring Tisvilde var kommet i nød, da de havde et motorstop og deres anker ikke kunne holde båden i de 2 meter høje bølger.

Elan vil give nyt liv til familiecruisere – først gælder det Impression 43

Værftets Impression-linje skal reformeres. Den 43 fod lange familiecruiser Impression 43, der får premiere på Boot til januar, bliver startskuddet på revideringen.

Farr X2 med byggenummer 1 mister kølen i Australien - to sejlere reddet efter 15 timer

En tragisk ulykke ramte natten til lørdag Alice og Clare, der var ombord på den første og helt nye Farr X2, der blev søsat i maj. Efter en større redningsaktion blev kvinderne bragt i land. Årsagen til ulykken er endnu ukendt.

Tysk sejler fik knækket master - nåede ikke gennem jernebanebroen i Aalborg

En tysk sejlbåd med at få kappet begge sine master, da jernbanebroen i Aalborg smækkede ned i den. Tyskeren sejlede overfor rødt lys, lyder det fra politiet til Nordjyske.dk.

Lukket kølevandet gav motorstop for uhøflig bådtyv udenfor havnen i Rudkøbing

Husk for guds skyld at åbne for kølevandet til motoren. Ellers kan du får motorstop og motoren kan brænde sammen. Det måtte en bådtyv bittert erfare. Efter bådtyven kom i land gav han fingeren til dem der hjalp ham og så stak han af, fortæller Fyns Amts Avis.

Båden er blandt de sidste chancer for at se Tour de France

Overnatningsstederne i de danske Tour De France-byer er fuldt bookede. En af de eneste muligheder for at komme tæt på cykelløbet med overnatning er derfor i båd, og havnene melder om stor interesse. Se nu også video fra Roskilde om Tour de France.

Roskilde Sejlklub vil charmere verdenspressen - har købt fire flotte Tour de France-gennakere

I juli kommer verdens største cykelløb til Danmark. En chance, som Roskilde Sejlklub ikke vil lade gå fra sig. Med nye sejl vil de sætte Roskilde og Sejlerdanmark på verdenskortet, når tv-helikopterne svæver over fjorden. Se ny video.

Lærlingene Emma og Jonas får anderledes opgave: Skal bygge 125 år gammel smakkejolle

De to lærlinge bliver udfordret på Lillebælt Værftet. Her skal en aldrende jolle genopføres, så den står klar i jubilæumsåret i 2023.

Miljørigtig kæmpe trimaran Domus på 40 meter - 783 kvadratmeter fordelt på to dæk

Van Geest Design og Rob Doyle Design præsenterer et nyt 40-meters trimarankoncept, Domus. Båden har en indvendig volumen, der kan konkurrere med en 60 meter motoryacht og sigter mod at blive den første 'nul-emission' yacht over 750 GT.

 

Sejlere søsætter appen Repair Hero til reparationer og vedligehold

En gruppe lystsejlere med en tidligere Løvens Hule-deltager i spidsen har udviklet en app, der skal gøre det både lettere, hurtigere og billigere at finde kvalificeret hjælp, når skuden er læk, sejlet er flosset, eller motoren går i stå.