Gå til hoved-indhold

Avis: Danske sejlergidsler frigives i denne uge

Internetavisen Somalia Report skriver at den danske familie og deres to gaster, der i februar blev taget som gidsler af somaliske pirater, nu frigives i løbet af den kommende uge. Løsesum: 3 mio. dollar.

80 frivillige leder efter druknet 38-årig - fundet søndag

Sejler og dykker Lars Jensen var en af de 80 frivillige der i fire timer ledte efter druknet motorsejler, der ikke bar redningsvest ud for Nivå. Se indslag på TV2 News. Søndag blev han fundet ved Humlebæk. Opdateret.

The Tomidi fra 1984 kom forbi Halmstad

Tidligere Whitebread Round The World-racer fra Belgien var med i årets Tall Ships Races. Søren Stidsholt Nielsen giver rapport.

Åbent Værft hos Hallberg-Rassy på Orust

Der er 131 både i vandet på udstillingen Öppet Varv fra 26. til 28. august. Hallberg Rassy viser både fra 31 til 64 fod frem, siger importør Bo Hold, der giver vigtig indbetalings-garanti ved bådkøb.

Se den nye Faurby 325 på Egå-udstilling

Faurby 325, 363 og 396 viser Skærbæk-værftet frem fra 2. september under Flydende Bådmesse, hvor over 50 både vises frem.

Najad gået konkurs - akut pengemangel

En akut likvidtetskrise, på grund af manglende bådsalg, har taget livet af det svenske værft Najad på Orust.

Egå-udstilling tager form med over 50 både

Bavaria-importør Michael Floor tænkte: Nej, det kan være løgn med aflyst Danboat-udstilling, vi laver vores Flydende Bådmesse i Egå i september og tilmeldingerne er strømmet ind. Se udstillerne.

Dyrt for branchen at Danboat lukker

Brandærgerligt at Danboat er lukket, vi står dårligt og dyrt i bådbranchen, når vi ikke er samlet, siger tidligere Danboat-formand Jan Hansen. Læs også reaktioner fra Reese og Floor.

Sejlere tæt på døden i Cowes week - video

En 264 meter supertanker ramte en 33 fods sejlbåd i Cowes Week i England. Masten knækkede, en sprang i vandet. Se rystende video hvor anker får fat i masten.

Mand savnes efter ulykke ved Nivå

En mandlig sejler eftersøges, efter at en motorbåd er sunket i havet mellem Nivå og Rungsted. En helikopter og fire skibe leder efter sejler.