Gå til hoved-indhold

Stiv tysker sejlede i cirkler ud for Øsby

En tysk statsborger havde angiveligt fået en snaps eller to for meget ved mandagens pinsefrokost, inden han i en mindre båd satte sig for at gøre Lillebælt usikkert, beretter jv.dk.

 

Jollesejlere fik besøg af SOK ved Charlottenlund

I en time kæmpede den 29-årige sejler Johannes Bührmann mandag aften for at redde en af sine sejler-venner fra at drukne i Øresund, skriver bt.dk

Hidtil største overskud hos Thrane & Thrane

Thrane & Thrane fik i 2010/11 et overskud på 134 mio. kr., det bedste regnskab i satellitkommunikationsvirksomhedens 30-årige historie. Omsætningen steg 4 procent og landede på 1.093 mio. kr.

 

12 procent flere læser minbaad.dk

Den seneste måned der været 85.908 besøgende på minbaad.dk og det er 12 procent mere end der var for et år siden.

Prøv Dragonfly 28 og 35 hos Quorning Boats

Quorning Boats inviterer derfor alle sejlsportsinteresserede til Åbent Hus og prøvesejlads i Dragonfly 28 og 35, som i dag er favoritterne hos Quorning Boats. Det sker til juli og august.

 

Boatindex - nyt bådmarked

Jordomsejler Jan Bertelsen har nu kastet sig ud i et nyt bådmarked, hvor der er indbygget prisovervågning.

Svenskerne køber flere brugte både i Danmark

Det siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg "Det er den stærkere svenske krone og billige danske både, der er årsagen til at svenske sejlere tager over Øresund," siger han til minbaad.dk.

Søredning og miljø i fare hvis hjemmeværnet lukkes

Hvis politikerne gør alvor af at lukke Hjemmeværnet, vil Danmark ikke længere være i stand til at opfylde sine internationale forpligtelser på havmiljøområdet, men sejlere rammes også.

Pirater overvejede at myrde danske sejlere

Da de somaliske pirater, som har den danske familien Quist Johansen som gidsler, hørte, at deres krav på fem millioner dollars for at frigive danskerne ikke ville blive betalt, overvejede de at myrde danskerne. Skriver eb.dk

 

Tuco katamaran skal reducere olieforurening

SWORC A/S har indgået kontrakt med Faaborg-firmaet TUCO ApS, der skal producere det første specialfartøj til olieopsamling på lavt vand - SWORC (Shallow Water Oil Recovery Catamaran).