Gå til hoved-indhold

Jesper Bank forklarer Elvstrøm Sails underskud

Elvström Sails A/S tabte over 17 millioner kroner sidste år. Minbaad.dk har nu fået en kommentar fra salgschef og medejer, Jesper Bank, der siger at Elvstrøm Sails er en sund virksomhed.

Hempel i Lyngby fik historisk stort overskud

Hempel fik sidste år et overskud på 53 millioner euro, en fremgang på 19 procent - største overskud nogensinde, trods store prisstigninger på råvarer.

Forlis og sikkerhed hos Furuno - gratis foredrag - endnu ledige pladser

Det kan godt være at sikkerhed ikke er det mest sexede. Men når man er havareret i Nordatlanten kan det rigtige udstyr udgøre forskellen på liv eller død. Mød langturssejleren Henrik Elmer hos Furuno på mandag.

Bådmesse Nord – udsat til 2012

Bådmesse Nord, der oprindelig skulle finde sted i Kultur og Messecenter Aars i maj 2011, er udsat til 2012.

Nye regler for sejlads med vandscooter på vej

Den gældende lovgivning om sejlads med vandscootere i danske farvande, blev skudt i sænk med en Højesteretsafgørelse i november 2010. Nu barsler Naturstyrelsen med en ny bekendtgørelse.

Reese ønsker fodslag i bådbranchen

Henrik Reese peger på at Bella Center er det optimale sted at have udstilling i Danmark, men to indendørs udstillinger om året er også for meget. Interview.

Både i Bella har flest besøgende i Danmark

København havde 30.023 besøgende i år, mod 35.772 sidste år, hvor der kun var én indendørs bådudstilling i Danmark, men stadig var Både i Bella større end i Fredericia efter stærk slutspurt.

Besøg på Lyngby Radio

Videomedarbejder Camilla fra Sejlunionen har besøgt Lyngby Radio, der hjælper søens folk.

Reese Marin viser tre Dehlere frem i Bella

Direktør for Dehler Yachtbau, Ralf Tapken, var i Bella Center for at søsætte Reese Marins forhandling af Dehler. Se dem i dag, hvor udstillingen lukker klokken 18.

 

Du vinder flere sejladser med B&Gs Zeus kortplotter

Det lover Bo Skaaning med Zeus B&G kortplotter, hvor et program gør at du rammer layline helt præcist. Køber du kortplotteren får du en iPad gratis.