Gå til hoved-indhold

Elvstrøm Sails satser i Benelux

Jesper Bank er tilfreds med ny Elvstrøm Sails-medejer i Belgien og Holland. Navnet er Maxim van Pelt, der bl.a. sejler OK-jolle for Belgien.

Video med Årets Både 2011

En video fører dig gennem vinderne af European Yacht of the Year, hvor BådNyt, Seilas, Yacht og andre europæiske magasiner bestemmer vinderne.

Tyskerne køber igen flere danske både

Det kan Quorning Boats skrive under på efter fire solgte Dragonfly på udstilling i Düsseldorf. Vi har talt med Jens Quorning.

Nøgne ingeniører krydser Atlanten med tre knob

En specialkonstrueret vandcykel i kulfiber med et to-fasers remtræk og en propel skal bringe to engelske ingeniører over Atlanterhavet på 38 dage.

Hanse 495 er til luksus

Ny Hanse 495 er med dampovn, vinkøleskab, mikroovn, nespresso kaffemaskine eller opvaskemaskine. Alt i rustfrit stål. Og så er båden, den første Hanse med 'SMS' for at undgå havneshow.

60 mio. kroner solskib på vej jorden rundt

Turanor Solar Planet, verdens største soldrevne skib, er i gang med anden halvdel af forsøget på, som det første solenergidrevne skib nogensinde, at sejle hele Jorden rundt på cirka 140 dage

 

Varianta 44 - en prisbombe - video

750.000 kr. koster Varianta 44, der er bygget over Hanse 430, men den billige båd er to ton lettere. 70 både er nu produceret. Se aktuel video fra Seilas i Düsseldorf. Båden købes kun via internet.

Flere hajer i Øresund

Lige nu vrimler det med hajer i Øresund. Det drejer sig om pighajer, gråhajer, stjernehajer og glathajer.

 

Norges største avis: Flere køber sejlbåde

Salget af de ekstreme luksusbådene går dårligt på Boot 2011 i Düsseldorf, men det blomstrer på sejlbådsmarkedet og blandt fritidsbåde med udenbordsmotor, skriver vg.no.

 

Lorenzen: Værftfusioner presser brugtbådspriser - ny bådskat truer

Flere af de store bådproducenter i Europa går sammen og konsoliderer deres forretninger. Hvad betyder det for bådmarkedet og hvad sker der med prisen på brugte både. Det eneste der er sikkert – nye både bliver billigere, og brugtsbådsmarkedet bliver trængt. Og så kan vi risikere at danske…