Gå til hoved-indhold

Lykke: Se Cannes og dø

Byen er et miks af Rio med bjerge i baggrunden og sandstrand, men også New York med dyre butikker, som på 5th Avenue. For sejlere er her masser af både at se på. Jeg er i Cannes og tester Jeanneau.

Finn 'Beton' om sikkerhed: Mere sømandsskab

Sejlunionen har ikke ændret på sikkerhedsreglerne for trænere eller sejlere i kølvandet på vinterens forlis. Det fortæller træner Finn 'Beton' Jensen, som selv havarerede fornylig. Interview.

Masser af Delphia og Dufour sejlbåde ses i Randers

Sejlerliv i Randers holder åbent hus 9.-10. april, hvor der vises franske Dufour og polske Delpia sejlbåde frem. Det fortæller importør Peter Poulsen.

Jesper Bank forklarer Elvstrøm Sails underskud

Elvström Sails A/S tabte over 17 millioner kroner sidste år. Minbaad.dk har nu fået en kommentar fra salgschef og medejer, Jesper Bank, der siger at Elvstrøm Sails er en sund virksomhed.

Hempel i Lyngby fik historisk stort overskud

Hempel fik sidste år et overskud på 53 millioner euro, en fremgang på 19 procent - største overskud nogensinde, trods store prisstigninger på råvarer.

Forlis og sikkerhed hos Furuno - gratis foredrag - endnu ledige pladser

Det kan godt være at sikkerhed ikke er det mest sexede. Men når man er havareret i Nordatlanten kan det rigtige udstyr udgøre forskellen på liv eller død. Mød langturssejleren Henrik Elmer hos Furuno på mandag.

Bådmesse Nord – udsat til 2012

Bådmesse Nord, der oprindelig skulle finde sted i Kultur og Messecenter Aars i maj 2011, er udsat til 2012.

Nye regler for sejlads med vandscooter på vej

Den gældende lovgivning om sejlads med vandscootere i danske farvande, blev skudt i sænk med en Højesteretsafgørelse i november 2010. Nu barsler Naturstyrelsen med en ny bekendtgørelse.

Reese ønsker fodslag i bådbranchen

Henrik Reese peger på at Bella Center er det optimale sted at have udstilling i Danmark, men to indendørs udstillinger om året er også for meget. Interview.

Både i Bella har flest besøgende i Danmark

København havde 30.023 besøgende i år, mod 35.772 sidste år, hvor der kun var én indendørs bådudstilling i Danmark, men stadig var Både i Bella større end i Fredericia efter stærk slutspurt.