Gå til hoved-indhold

Dehler 29 til 445.000 kr.

Den nye Dehler-importør, Morten Nielsen fra Dragør, fortæller om optimisme ved hanseboot i Hamborg, der kører frem til næste søndag.

Ny Farr 25 på vej - afløser af X-79?

Ny Farr 25er, bygget i Tyrkiet, er udtryk for ny generation af sportsbåde med bovspryd og kulfiber. Sportsbåde-sejler glæder sig.

35 medarbejdere fyret efter brand

Da en voldsom brand natten til tirsdag 24. marts i år raserede produktionshallerne ved Bachs Bådværft på havnen i Hvalpsund, var det et livsværk, der gik op i flammer. Et sted hvor Vivace 34 akkurat overlevede.

Laser-lys mod fotografer

Den russiske mangemilliardær Roman Abramovics nye superyacht Eclipse, der for nylig lagde til i Frederikshavn under en prøvesejlads, er angivelig beskyttet mod nysgerrige paparazzi fotografers linser, ved hjælp af et særligt laserlys der blænder kameraer.

 

Jefa Steering mistede 60 procent af omsætning

Efter finanskrisen sank interessen for nye lystbåde, og dét har Jefa Steering mærket. Virksomheden, som sælger styregrej til nye både, mistede på kort tid 60 procent af omsætningen og har næsten halveret sin bemanding til nu 12-15 ansatte, skriver ErhvervsBladet.

 

X-Yachts: Sejlere køber både nu

På fredag starter Nordeuropas største bådudstilling, hanseboot i Hamborg. Her mødte vi X-Yachts salgsdirektør Niels Thomsen.

Dehler-salg til Dragør

Scandinavian Yacht Center Dragør A/S er ny Dehler forhandler, fortæller importør Morten Nielsen. I forvejen forhandler firmaet Hanse Yachts. Dehler sælges også i Fredericia.

 

Direktør for Andersen Winches blev 72 år

Frode Andersen, der nu er død, var et på alle måder ordentligt menneske, som havde stor omsorg og rummelighed for sine medarbejdere, skriver Vejle Amts Folkeblad.

J/111 til weekenden

J/Boats i USA sender ny One Design-båd på markedet til tur og kapsejlads. Båden kræver færre gaster end normalt.

Luksus-Wally - web-tv

En anderles båd: Wally-Hermès Yacht.