Gå til hoved-indhold

Hvad er det med Bavaria? Importør Dansk Marine Center svarer

Virkelig mange er Bavaria-ejere i Danmark. Men hvad er det med Bavaria egentlig? Det undersøger Cille Rosentoft for Minbaad.dk i en artikelserie, hvor hun snakker med såvel Bavaria-importør som dem, der står for at reparere bådene samt forskellige Bavaria-ejere.

Forårsklargøring i påsken? Onsdag chance for 17 grader

Temperaturen topper på onsdag, hvorefter varmen igen bevæger sig mod øst. Sejlere, der har planer om forårsklargøring i påskedagene, kan se frem til skyer, regn og lidt sol.

17-årig OL-sejler druknet under træning

Sejlsportsverdenen sørger over tabet af den 17-årige olympiske sejler, Eya Guezguez, der døde, mens hun trænede hjemme i Tunis søndag den 10. april.

Doublehand-sejler Birgitte Søgaard fra Gilleleje Sejlklub er gået bort

J/105-sejler Birgitte Søgaard har i en alder af 63 år tabt til kræften. Birgitte brændte for sejlsporten. Udover at være formand for Gilleleje Sejlklub, var hun medstifter af organisationen for short- og singlehandsejlads i Danmark.

Spæk-takulær redningsaktion i Limfjorden

Ni personer fra Naturstyrelsen havde iklædt sig grønne waders for at gå ud i Limfjorden og skubbe til det store havdyr. Men den ville ikke flytte sig. Efter Spæk-takulær redningsaktion i to forsøg lykkedes det, skriver TV2 Nord. Nu svømmer spækhuggeren mod Aalborg.

Mr. Silverrudder Ole Ingemann Nielsen fra Svendborg Amatør Sejlklub er pludselig gået bort

Sagitta 35-sejler og uddannelseskonsulent Ole Ingemann Nielsen blev kun 66 år. Lørdag faldt han om i sin have og døde på tragisk vis. Klubmanden blev især kendt for den verdensberømte Silverrudder-sejlads rundt om Fyn. Ole var en klubleder med den helt rigtige ånd.

Kæmpe spækhugger har fundet vej til Limfjorden og er set ved Hals

I de seneste år har spækhuggere flere gange fundet vej til nordjysk farvand, og nu er det sket igen, fortæller TV2 Nord, der har spottet spækhuggeren. Se billeder.

Hempel planlægger et kontrolleret exit fra Rusland

Virksomheden ser ikke andre udveje end at forlade Putins krigsførende land. I øjeblikket overvejer Hempel forskellige scenarier for tilbagetrækningen.

Ud til samme grundstøder tre gange - ville ikke slæbes fri indtil politiet kom

En lystsejler ville egentlig ikke trækkes af grunden i dag. Det var Syd- og Sønderjyllands Politi ikke enige med ham i, så Marinehjemmeværnet fra Sønderborg var ude ved ham tre gange.

 

Danmarks største bådmesse Boat Show Denmark vender tilbage i 2023

Corona er fortid i Danmark, så nu skal der atter udstilles indenfor. Datoerne er på plads for bådentusiasterne. Det bliver i to weekender den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2023 i Fredericia.