Gå til hoved-indhold

Sissel og Leonora var rystet efter Spækhugger-angreb på deres ror i 2022

På Boat Show var de to unge kvinder, Sissel og Leonora fra København, på scenen hvor de foran et par hundrede tilskuere fortalte om deres udfordringer. De fortalte også om da deres Beneteau 50 blev angrebet udfor Spanien i 2022. Nu har de en plan for hvad de skal gøre.

Danske Tursejlere tog Palby-prisen og sendte check på 10.000 kr. videre til Dansk Søredningsselskab

Leif Nielsen, at Danske Tursejlere ønskede at donere den check på 10.000 kr. som fulgte med Palby prisen til Dansk Søredningsselskab. Denne gestus blev mødt med stående applaus af de omkring 350 udstillere, der var med til prisoverrækkelsen.

Endelig er bådudstillingen i Fredericia i fuld gang - folk køber massivt ind af bådudstyr

Der er næsten ikke til at få plads på gangene på Boat Show i Fredericia for sejlerne har ventet fire år på at komme på bådudstilling. Bådudstyrsforretninger har lange køer og hos Hjertmans.dk havde man allerede tømte kasser med udstyr på første dag, hvor 2129 gæster mødte op.

Luffe 40.20 har vind i sejlene - se den i Frederica på Boat Show lige nu

Den smukke Luffe 40.20 har ikke været udstillet før. Båden er en markant moderniseret udgave af den populære 40.04 med blandt andet større ståhøjde, dobbelt rat og hækklap der kan køres ned. I dag fredag 24. februar startede Boat Show 2023.

Nyt dansk forhandler-samarbejde om Beneteaus First-både

Den mangeårige Beneteau-forhandler, Risbjerg A/S, og den ligeledes mangeårige Seascape-forhandler Per4m Sailing v/Per Cederberg, har indgået et samarbejde om markedsføring og forhandling af Beneteau First sejlbådene under 40 fod.

Samsøfærgen med 26 knob i tåge var tæt på at ramme sejler - politiet har ikke tid til sagen

27. juli 2021 var L23-sejler Martin Barnkob og hans kone tæt på at miste livet, da deres sejlbåd i tæt tåge var få meter fra at kollidere med Samsøfærgen Lilleøre. Martin Barnkob er ved at miste troen på, at Østjyllands Politi når at efterforske sagen, inden den falder for forældelsesfristen.

 

Nyrenoveret Spækhugger udstilles på Boat Show

Standen med en nyrenoveret Spækhugger vil i alle udstillingens åbningsdage fra 24. februar i Fredericia være bemandet med medlemmer fra spækhuggerklubben. Spækhuggeren blev bygget første gang for 52 år siden og mange sætter i dag deres både i stand.

Ny skarp træner Anders Kronborg Kjær på Oure Kostgymnasiums sejlads-linje

Anders har bl.a. vundet VM og EM i X-35, deltaget i Ungdoms Americas Cup i 2017, sejlet med store danske sejlernavne som Jesper Bank, Jens Dolmer og Bouwe Bekking. - For mig handler det i høj grad om at skabe en stærk holdånd på sejlerlinjen, siger Anders.

Danske Tursejlere vokser efter fusion med Danmarks Fritidssejler Union

Bestyrelsen i Danmarks Fritidssejler Union og bestyrelsen i Danske Tursejlere har besluttet, at indstille til de to organisationers generalforsamlinger, at lade de to organisationer fusionere per 1. juni 2023, og med Danske Tursejlere som fortsættende organisation.  

Otto kan blive værste storm i seks år - højvande på vej og vindstødene kan nå orkanstyrke

Nu skal du lige se til din båd i den her uge. For prognoser viser at stormen, Otto, har potentiale til at blive den kraftigste, der har ramt Danmark i flere år. Langs Jammerbugtens kyster kan middelvinden endda nå 29 meter per sekund.