Gå til hoved-indhold

Frivillig redder på vej til mand over bord-ulykke fik fartbøde på 5.300 kroner

Mandskabet på Kystredningstjenestens redningsstation i Hanstholm, og mange lokale beboere, er harmdirrende over, at en civilklædt betjent uddelte en fartbøde til en frivillig redningsmand, der var på vej til redningsbåden for at forhindre en drukneulykke, skriver Nordjyske.

Sponsor-artikel: Sejlads, hvilken sport skal man dyrke alt efter vindstyrken?

Hver vindstyrke svarer til en vandsport. Faktisk kræver hver sport ideelle betingelser for at udøve og en bestemt vindstyrke. Her er, hvilken sport du kan dyrke fra mindre end 5 knob til mere end 30 knob.

Ranum Efterskole og Skolerne i Oure byder på aktiviteter og foredrag på bådudstillingen i Fredericia

Skoler sætter sejl på Boat Show Denmark. Højskoler og efterskoler med sejladslinjer er nemlig vigtige for at introducere nye generationer for sejlerlivets glæder - og Boat Show Denmark er et vigtigt udstillingsvindue mod kommende elever.

Grossisten Columbus Marine får nyt besætningsmedlem: Louise Haldbo Balslev

Columbus Marine præsenterer Louise Haldbo Balslev, som netop er startet i ny stilling som ansvarlig for Marketing- og Social Media. Hun får kontor i Svendborg.

 

Sponsor-artikel: GTA Online-spillere får båd på taget af et casino

Grand Theft Auto Online-spillere tog de morsomme narrestreger, som spillet er kendt for, til et helt nyt niveau, da det lykkedes dem at få en militærbåd op på toppen af et сasino i en online lobby.

 

Man kan ikke sikre sig mod skjulte fejl, siger bådbesigtiger Lars Olsen i sagen om Leonora og Sissels Beneteau 50 bådtjek

De hårdt prøvede sejlere Leonora og Sissel får en ekstraregning på 270.000 kroner fra et bådværft efter at deres ældre Beneteau 50 viste sig at have skjulte fejl med ødelagte bundstokke fra en sandsynligvis ældre grundstødning. Nu forklarer fagmand Lars Olsen om sagen til minbaad.dk.

Hallberg-Rassy forhandles nu af Dansk Marine Center i Aarhus

- Vi er rigtig glade og beæret over nu at repræsentere Hallberg-Rassy i Danmark. Det er et premium varemærke i Europa, som vi gerne ser i vores forhandling. Vi har allerede bestilt to både fra Hallberg-Rassy hjem, siger direktør Christian Due Hammershøy.

Delebådstjeneste Skipperi udvider nu i Australien og USA efter funding på 7 mio. euro fra Yamaha Motor

Skipperi rejser 7 mio. euro i funding: skal gøre sejlads lettere tilgængeligt, mere overkommeligt og til at betale, derfor udvider den finske tech-startup Skipperi nu sin delebådstjeneste til Australien og USA.

IOC arbejder på at få de russiske atleter tilbage til OL - DIF siger nej tak

Sportsforbundene samt de olympiske og paralympiske komitéer i de nordiske lande har efter et møde valgt at gentage deres opfordring til IOC om ikke at lukke Rusland ind i den olympiske varme.

Sejler idømt 5.000 kroner i bøde for at sejle i storskibsrute ved Helsingør

Retten i Helsingør har afgjort en sag mod en ellers meget erfaren 59-årig lystsejler, som under en sommertur i sin båd sejlede mod storskibstrafikken på Øresund mellem Helsingør og Helsingborg, fortæller Helsingør Dagblad.