Gå til hoved-indhold

Bådehandler Henrik Reese fejrer 50 år i branchen - og han fortsætter

74-årige Henrik Reese fortsætter ufortrødent som bådehandler sammen med sønnen Kasper og Michael Hohmann for Reese Marin i Aabenraa, hvor de nu råder over egen havn og en kæmpe 3.600 kvm udstillingshal. – At handle båd skal være i en god stemning, siger Reese.

Ny J/45'er til tur- og kapsejlads uden der skal skiftes sejl i op til 10 m/sek.

Den amerikanske J/45 er resultatet af tre års udviklingsarbejde mellem J/Boats i USA og J/Composites i Frankrig, hvor båden skal bygges. J/Boats går meget op i sejlglæde og komfort til søs. Der skal derfor ikke skiftes sejl fra 3 til 10 m/sek.

Dansk Søredningsselskab i opråb til sejlerne: Lad nødraketterne blive i posen nytårsaften

Affyring af nødraketter uden fare er ikke blot ulovlig. Nødstedte sejlere kan ligeledes miste den nødvendige og akutte hjælp, hvis redningsfolk bruger unødvendige ressourcer på at lokalisere ulovligt affyrede raketter.

Har du styr på din båd?

Det er vinter, og båden på stativet i havnen er glemt til fordel for hjemmehygge og julegaveindkøb. Og der står den jo meget godt. Eller gør den?

Gratis delebåd-koncept udvides til København med X99'er

Men planerne er ikke helt på plads. Marc Skjerning forklarer til Minbaad.dk: - Projektet med X99'eren er stadigvæk på tegnebrættet, men det kommer til at bygge på de samme værdier som Snøvsen-projektet, Spækhuggeren i Marselisborg.

I dag rammer stormfloder hvert 20. år - i fremtiden kan det blive hvert andet

Sjældne vandstandstigninger vil i slutningen af dette århundrede blive langt mere almindelige. Ny forskning fra DMI kommer med konkrete bud på fremtidens målinger.

Sejler kæmper med at sætte sin Thurø 33 i stand - budget 600.000 kr.

Selvom Ralph Jensen er skrap til at lave det meste selv i en lade uden for Haderslev, løber det alligevel op. Han har været i gang med renoveringen i flere år, og der går måske yderligere to år, før båden flyder. Nu er 70'er-båden malet, og den er på ny bygget op indefra.

Skoleskibet Danmark sejler ikke til OL i Tokyo i 2021 efter vacciner trak ud

De olympiske lege 2021 bliver uden Skoleskibet Danmark på sidelinjen. I stedet skal eleverne ad to omgange krydse Atlanten til USA. Det første togt indledes i marts.

Sjov blog: Sejler sætter sit ...grej til salg

Jollesejladsen har skabt ubalance i Finn-sejler Martin Nielsens liv. Efter kun ét år i klassen må han handle. Læs blogindlæg med ægte sejlerhumor.

Hvem er din bedste sejlerven? Fortæl det og vind flotte julepræmier - konkurrence kører til 18.12

Vi udlodder fem lækre præmier fra Watski.dk og B-on-c.dk. Du kan på vores Facebookside vinde Viking Atlantic redningsvest, kikkert og tre gange Polermiddel fra 3M. Det sker, hvis du på Facebook skriver, hvem der er din bedste sejlerven. Fredag den 18.12 kl. 8.00 slutter konkurrencen.