Gå til hoved-indhold

Katamaran-kran skal sætte ny Storstrømsbro på plads - sejlere skal passere korridor

Den store FAGIOLI-kran ved Storstrømmen er nu flyttet ud på pramme og er dermed klar til at løfte færdigstøbte fundamenter på plads på havbunden. - Der er tillige etableret en gennemsejlingskorridor, som SKAL respekteres, fortæller lokal sejlklub. Broen er klar i 2023.

Sejlerskolen Watergames udvider med afdeling i Svendborg

Danmarks største sejlerskole dækker nu endnu mere af Danmark. Det sker, efter Watergames udvider med en ny lokation tæt ved Svendborg Havn – og fejrer med åbningstilbud.

Julegaven til livslang viden: Gavekort til workshop om epoxy og teakdæk

Læg en anderledes gave under juletræet. I Svendborg er det i januar og februar muligt at komme på workshop i epoxy- og teak-reparationer. HF Marine sælger nu jule-gavekort til kurserne.

The Yacht Club tilbyder del i en superyacht sejl- eller motorbåd fra 4.500 kr. om måneden

The Yacht Club er et deleøkonomisk koncept, som giver flere mennesker mulighed for at realisere drømmen om at eje en kæmpe sejl- eller motorbåd. Det sker mod en månedlig betaling, hvor professionelle håndterer det praktiske og administrative. 

Høje infektionstal flytter verdens største bådmesse boot fra januar til april

boot Düsseldorf 2021 rykkes fra januar til medio april, hvor der ifølge eksperter er langt mere styr på corona-situationen.

Julegavidé: Nyt intensivt sejlkursus for begyndere på Oure

Sejlads Intensiv. Det er navnet på et begynderkursus, som tager fat om de grundlæggende og basale færdigheder inden for sejlads. Der er 12 pladser til salg på kurset i uge 28, hvor der sejles i DS Matcher 37 i Lundeborg.

Se sejlfotos af ny X5⁶ - to solgt til Danmark

Du får en storbåds-følelse, når du sejler den nye X5⁶, fortæller chefingeniør Thomas Mielec fra X-Yachts, der har testet båden i kold mellemluft ud for Årøsund. Den lækre båd til 9,29 mio. kroner sejlklar oser af luksus og sejlglæde. Der er solgt fem X5⁶.

Sejler reddet i sidste øjeblik ud for Florida - hang på stævn af sin 32 fods motorbåd

Med hjælp fra den amerikanske kystvagt nåede motorsejleren, 62-årige Stuart Bee, akkurat at redde sit liv, da han klamrede sig til stævnen af sin 32-fods Stingray, der var på vej ned i dybet, 55 sømil fra kysten.

Fire lystsejlere er i retten idømt bøder på 1.500 kr. for at sejle i skydeterræn

Det skete i sommeren 2019 ud for det militære skydeterræn ved Halk, hvor de fire både sejlede ind, selvom Forsvaret grundet skarpskydninger ud over vandet havde afspærret det. Ingen kom til skade.

Ny luksus-turbåd X5⁶ fra X-Yachts nu søsat

I denne uge afslørede X-Yachts endnu en båd fra den meget solgte Pure X-serie. Denne gang er det en X5⁶. Men båden er langt fra klar, nu skal den gennem diverse tests på vandet, forklarer Thomas Mielec, direktør for Design & Engineering.