Gå til hoved-indhold
Sådan gør de lige nu på X-50eren. Foto: Team XpenseKapsejlads
Sådan gør de lige nu på X-50eren. Foto: Team Xpense

Kreativ besætning får frisk vand igen

Vandmaskinen kører atter på X-50eren Expense efter en Ikea-balje blev taget i brug i ARC. Læs hvad ryglægen Thomas Kiær skriver.

Af Troels Lykke |

Thomas Kiær, X-50 skipper, skriver fra ARC:

Og til det med psyken. Jeg kunne ikke få Watermakeren til at virke i går - væskedepoterne ombord viste resterende væske ca. 1,5 l pr mand pr. dag hvilket skabte lidt kollektivt selvsving.

Problemet er - at indtaget suger luft, når båden båden skøjter afsted i store søer. Membranerne fungerer ikke blot med en lille smule luft. Jeg trak slanger gennem hele båden i går og sjal vand fra AC indtaget - lige meget hjalp det.

Dagen startede med en grundig rensning af watermakeren, skift filtre, og herefter monteredes en reservepumpe monteret på et spækbræt til toilet vandindtag hvorfra den smed vand op i en IKEA balje.

Dernæst satte jeg systemet igang pumpede vand i baljen og lod watermakeren tage vand fra dette fremragende´luftudskilningsfilter - og hokus pokus vi vælter os igen i frisk drikkevand. Stemningen steg lige 20 grader ombord og alle smiler.

Ikea - bedste udstyrsforretning

Mads C mener, at Ikea er den bedste bådudstyrsforretning.

Ellers har der indfundet sig en døgnrytme, vagskifter, spisning og afslapning med spil, bøger og badning på aggterplatformen.

Og de sædvanlige reparationer - i går skiftede vi påny en knækket sejlpind, brugte pinden, der sidder i spilerposens top. Blev skiftet med fuld speed og spileren oppe.

Men vi er alle enige om - hold da op, hvor er Atlanterhavet stort.

Hilsen til alle fra Xpense

Thomas

Læse hele bloggen

content-loader
content-loader
content-loader