Gå til hoved-indhold
Carl Gerstrøm i Middelfart til match raceKapsejlads
Carl Gerstrøm ses her under EM i matchrace i Middelfart. Foto: Troels Lykke

DS-formand: Vi er i dialog med KDY

Men KDY har stillet en bunke spørgsmål til Dansk Sejlunion for måneder siden. Og DS-formand Carl Gerstrøm kan ikke sige hvornår svarene kommer. Interview.

Af Troels Lykke |

KDY forventer at Sejlunionen tager dem seriøst. Lige nu foregår en række møder mellem KDY og Sejlunionen, fortæller DS-formand Carl Gerstrøm.

"Der er en møderække mellem os og KDY, så vi sikrer en redelig dialog. Vi er godt i gang og KDYs kraftcenterleder Jørgen Thorsell holder møde med elitechef Michael Staal, derudover mødes vi med tre personer fra Sejlunionen og tre fra KDY," siger Carl Gerstrøm til minbaad.dk

Men Carl Gerstrøm ifølge de KDY-kilder vi taler med så har de en bunke spørgsmål, de har ventet svar på i månedsvis. Hvornår får de svar fra Jer, fx om advisoryboard og andet?

"Det kan jeg ikke sige," siger Gerstrøm.

Hvordan har du det med kritikken af Sejlunionen i medierne?

"Jeg har det svært med de anonyme indlæg, som der er på netmedierne. Det skal jeg øve mig på, jeg syntes at de anonyme skal slå visirne op og give sig til kende."

Men hvad syntes du om den negative omtale i Berlingske Tidende i går?

"Jeg er frygtelig ked af de dårlige linjer man kan læse i pressen. Vi syntes selv vi har gjort meget. Men vi skal være bedre til at fortælle hvordan vi arbejder med eliten. Generelt er der ikke noget at komme efter vi kører efter bogen og hvis nogle ikke er enige må de sige det på generalforsamlingen. Derudover holder vi også et møde i Odense 21. september, hvor vi kommer i dialog med sejlerne og klubberne."

I kritiseres for ikke at orientere KDY eller at tage dem med på råd, fx om Tera og Feva-satsningen, men også om matchrace-satsningen. Hvorfor bruger i ikke dialogen der?

"Hvad angår Tera og Feva-jollerne så havde vi et orienterende møde med KDYs ungdomstrænere i september, så at sige at vi ikke har drøftet det med KDY er ikke rigtig," siger Gerstrøm, der dog ikke fortalte til KDY, at Sejlunionen faktisk satsede på de to ungdomsjoller.

Carl Gerstrøm ønsker ikke, at udtale sig om hvorfor at Sejlunionen ikke tog KDY med på råd omkring deres seneste satsning.

"Det må du tale med Michael Staal om," siger formanden.

Heller ikke fyringen af Anders Kristensen ønsker Gerstrøm at udtale sig om.

"Jeg vil ikke kommentere på en ansat i KDY," lyder svaret.

content-loader
content-loader
content-loader