Gå til hoved-indhold
Jes Gram-Hansen på billedet arbejder på at skaffe et fuldtidsprof-projekt med en Extreme 40. Foto: Mick Anderson / Sailingpix.dkKapsejlads
Jes Gram-Hansen på billedet arbejder på at skaffe et fuldtidsprof-projekt med en Extreme 40. Foto: Mick Anderson / Sailingpix.dk

Danmark mangler et internationalt sejlprojekt - se DR

Danmark har brug for at få et professionelt sejlsportsprojekt, som er kendt i ud- og indland, siger Jes Gram-Hansen vi møder i Tuborg Havn. Han kæmper for at skaffe 800.000 euro.

Af Troels Lykke, tuborg havn |

Minbaad.dk er til testsejlads på Gram-Hansen og Køstners Extreme 40. En del VIP-kunder er også inviteret i KDYs klubhus i Tuborg Havn.

Minbaad.dk har netop været på vandet, hvor vi styrede den røde 3. mio. kroner kulfiber-katamaran.

Thomas Paasch hjalp til, når vi løftede det luv skrog, om bord var også Claus Olesen, Michael Hestbæk og Chris Keene.

På KDYs klubhus taler vi med Jes Gram-Hansen, der i går var i DRs Aftenshowet.

-Indslaget vil da gøre projektet mere kendt i Danmark, vi mangler et stort dansk projekt for tiden. Danske sejlere er marginalisteret i international kapsejlads, udover Jens Dolmer i Volvo Ocean Race. Dansk sejlsport har brug for et internationalt professionelt projekt , siger Jes Gram-Hansen.

Se indslag på DR Aftenshowet www.dr.dk/nu/player/#/aftenshowet/16718 (gå til 45. minut, der starter indslag med Extreme 40.

Han forklarer videre:

- Vi er sikker på at vi kan levere varen til virksomheder, som ønsker international eksponering og unik business2business, vi har en del kontakter til virksomheder og vi tror på at vi får sponsorer på, spørgsmålet er bare om hvornår det sker.

Støtte fra Sparekassen Kronjylland og Trifork

Lige nu har holdet sponsorerne Sparekassen Kronjylland, der finansierer med et bådlån, mens Trifork støtter økonomisk.

Han og Rasmus Køstner kæmper for at skaffe millioner af kroner til projektet.

- Vi skal bruge 800.000 euro til at være med i Extreme Sailing Series, deruder skal vi have aftaler om fx logistik, lige nu har Trifork som sponsor, men det er Rasmus og jeg som betaler projektets drift, vi har selvfølgelig indtægter fra VIP-sejladser, siger Jes Gram-Hansen.

Extreme Challenger på Øresund. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader