Gå til hoved-indhold
Hvis vejret er så dejligt, er det ikke svært at arbejde 12 min. mere. Foto: matchraceteam.dkKapsejlads
Hvis vejret er så dejligt, er det ikke svært at arbejde 12 min. mere. Foto: matchraceteam.dk

12 min. længere på vandet

MatchRaceTeam, Lotte Meldgaard Pedersen, Susanne Boidin og Tina Schmidt Gramkov har valgt at følge den – måske – nye regerings opfordring om at arbejde 12 minutter mere.

Af katrine bertelsen |

Matchraceteam.dk skriver:

I anledning af vores måske kommende nye regerings mærkesag blev vi 12 minutter længere på vandet til træning mandag – og det havde vi faktisk ikke noget imod, for arbejdspladsen var super og belønnede os med lækre surfture i strålende sensommersol, med vores flotte blå spiler. Det var fantastiske forhold på Øresund med en skiftende vind omkring de 7-10 m/s og bølger.

Martin Boidin var med som coach, og vi trænede nogle af de udfordringer, vi havde ved FOR-OL. Vi er desværre ikke i en situation, hvor vi har fast træner, men forsøger at se det positive i at have forskellige trænere, der kan give os forskelligt input, når de engang i mellem kan være med på vandet.

I weekenden bliver vi genforenet med Dayne, som vi ligeledes har arbejdet med tidligere. Weekenden byder på andet fint selskab i form af det svenske og franske team, som kommer til Skovshoved i 4 dage for at afholde en træningslejr i selskab med os og andet dansk hold. Det glæder vi os til!

I dag havde vi også glæden af at sejle med en alternativ slags træner ombord nemlig en Velocitek Speedpuck. Det gjorde pludseligt lænsere uden modstander meget mere motiverende! ”Plus, Plus, Plus” meddelte Tina, imens Lotte og Sus var koncentrerede med at pumpe og styre. Dagens rekord blev 12,8 knob. Helt klart et stykke anbefalelsesværdigt værktøj til den daglige træning.

Læs mere om teamet her: www.matchraceteam.dk

content-loader
content-loader
content-loader