Gå til hoved-indhold
Meldgaard, Boidin og Gramkov er ved at være klar til ISAF VM i Perth til december. Foto: matchraceteam.dkKapsejlads
Meldgaard, Boidin og Gramkov er ved at være klar til ISAF VM i Perth til december. Foto: matchraceteam.dk

Nedtælling til ISAF-VM

Sidste uge var det danske sejlerlandshold til landsholdssamling i Kaløvig. Hovedfokus var at klæde sejlerne på til ISAF-VM, som sejles i Perth, Australien til december.

Af katrine bertelsen |

Udover OL-bruttotruppen fik også Ungdomslandsholdet, Udviklings- og Seniortalentlandsholdet samt alle trænerne fra Kraftcentrene tre dage i det jyske. I alt deltog 70 sejlere og trænere.

Emnet for Landsholdssamlingen var at klæde sejlerne på til ISAF VM og sekundært, at introducere deltagerne til noget af det, der venter ved en eventuel OL-deltagelse.

Matchrace teamet, Meldgaard, Boidin og Gramkov skriver:

Det forventes at vejret til VM bliver meget blæsende, så stort set alle på landsholdet skal helst være oppe på maksimalvægt. Vi er derfor meget fokuserede på at spise nok og rigtigt.

Vi fik derudover en lille opdatering på effekten af at spise kreatin. Så er der nogle i læserskaren, som gerne vil være et par kilo tungere så sig endelig til. Og for matchrace skal vi gerne sætte os på en plads blandt de otte bedste nationer for at sikre Danmark deltagelse ved OL.

Derefter stod den på en yderst interessant dag med den tidligere nyheds- og Jeopardyvært Søren Kaster. Vi fik en generel introduktion til, hvad vi skal tænke over i forbindelse med medier. Hvad enten det er vores egne med hjemmeside, facebook, twitter eller journalister fra aviser eller tv. Vi var så heldige at blive udvalgt til et fiktivt Go morgen DK. Det var en god oplevelse, og sætter tanker i gang for, hvordan vi skal forberede os til sådan noget, hvis vi engang skulle blive inviteret.

Sidst men ikke mindst fik vi en lille lektion i regler (mest til fleet race sejlerne) og derefter en interessant fortælling om taktik og vind af stjernesejler Michael Hestbæk.

Alt i alt nogle interessante dage på land - men glæder os til denne uges træning på bølgen blå ved Skovshoved.

Link: www.matchraceteam.dk

content-loader
content-loader
content-loader