Gå til hoved-indhold
Landsholdsejlerne Jonas Warrer og Søren Hansen deltager i Landsholdsamlingen 2011 på hjemmebane i Aarhus. Foto: Sailing AarhusKapsejlads
Landsholdsejlerne Jonas Warrer og Søren Hansen deltager i Landsholdsamlingen 2011 på hjemmebane i Aarhus. Foto: Sailing Aarhus

Lerdueskydning og Hawaiifest i Aarhus

Det danske Sejlerlandshold holder i denne uge Landsholdssamling i Aarhus. Og for at det ikke skal blive for tørt, er der sørget for lerdueskydning og Hawaiifest.

Af katrine bertelsen |

Landsholdssamlingen er i år på Aarhus og Kaløvig Sejlsportcenter. Udover OL-bruttotruppen deltager også Ungdomslandsholdet, Udviklings- og Seniortalentlandsholdet samt alle trænerne fra Kraftcentrene. I alt tæt på 70 sejlere og trænere.

Årets Landsholdssamling har fire indsatsområder: OL forberedelse, medietræning, taktik/meteorlogi og masser træning på vandet. Samlingen skal give sejlerne de bedste forudsætninger for at yde deres bedste i den kommende olympiske sæson.

Programmet er omfattende, og med en propfuld kalender med aktiviteter fra morgen til aften, er sejlerne sat på hårdt arbejde.

Og det er de bedste, der er hentet ind for at undervise sejlerne. På gæstelisten ses blandt andre den tidligere TV-vært, journalisten Søren Kaster (medie og kommunikation), træningsguruen Peter Mortensen (fysisk træning), den professionelle sejler Michael Hestbæk (taktik), Idrætsforskeren Thue Kvorning (kostvejledning), Team Danmarks idrætspsykolog Kristoffer Henriksen og den lokale regelekspert Jens Villumsen.

Der er desuden også planlagt foto-sessions, planlægning af de praktiske forberedelser til decembers vigtige VM i Australien, og selvfølgelig masser af træning på Aarhus Bugten, hvor der blandt andet skal gennemføres en matchrace-dyst mellem sejlerne og deres trænerne.

Det hele skal ikke blive alt for kedeligt og sejlsports-nørdet. Derfor byder programmet også på en lerdueskydningskonkurrence og en Hawaii-fest i det Aarhusianske natteliv.

Så skulle de gode resultater i 2012 være sikret.

Kilde: Pressemeddelelse, Sailing Aarhus.

content-loader
content-loader
content-loader