Gå til hoved-indhold
Jørgen Svendsen efter han vandt stævne i Warnemünde for omkring 40 OK-joller.Kapsejlads
Jørgen Svendsen efter sejr i Warnemünde med omkring 40 OK-joller.

Lindhardtsens afløser kan tage VM-medalje

Det siger OK-klubbens formand, Christian Hedlund, i dag om Jørgen Svendsen, der netop har vundet i Warnemünde, mens Jørgen Lindhardtsen stadig har diskusprolas. VM starter på mandag.

Af Troels Lykke |

I denne uge sejles der engelske mesterskaber i OK-jolle i Skotland, hvor blandt andet Stefan Myralf deltager. Først på mandag starter selve VM samme sted, hvor der forventes koldt vejr og regn.

En sejler, der imidlertid kan varme sig over resultaterne forventes at være Jørgen Svendsen fra Esrum Sø. Han har netop vundet stort stævne i Warnemünde foran den tidligere verdensmester Greg Wilcox fra New Zealand, mens Stefan Myralf tog 3. plads.

Lindhardtsen set på havnen

Christian Hedlund, formand for OK-klubben, vurderer at Jørgen Svendsen kan komme helt op på skamlen ved VM og dermed kan Jørgen afløse den anden Jørgen Lindhardtsen, der i over et halvt år har kæmpet smertefuldt med en diskusprolaps, hvilket har betydet at han ikke kunne forlade sit hjem i Vallensbæk i perioder.

- Lindhardtsen er nu blevet set på havnen, men han er ikke klar til at sejle nu, forklarer Christian Hedlund om den 66-årige sejler, der før har vundet VM.

Svendsen ny i OK-klassen

- Nu har vi Jørgen Svendsen og jeg tror han kan komme på podiet, jeg vil sige at han er en af medaljefavoritterne, han har en god psyke til at vinde og bliver bedre og bedre man skal tænke på, at Jørgen Svendsen ikke har været så længe i klassen, siger Christian Hedlund, der selv deltager ved VM.

Jørgen Svendsen har en del jolleerfaring fra Finnjollen.

Hedlund vil heller ikke afvise, at Stefan Myralf kan komme i top 10 ved VM, da den tidligere jordomsejler har trænet 4-5 gange om ugen i flere måneder.

www.okjolle.dk

content-loader
content-loader
content-loader