Gå til hoved-indhold
Vejrforholdene i Skotland byder på udfordringer. Foto: Neil GoodheadKapsejlads
Vejrforholdene i Skotland byder på udfordringer. Foto: Neil Goodhead

VM for OK-jolle: Myralf på 6.plads

Efter mandagens to sejladser i svag skiftende vind, ligger Stefan Myralf samlet på en sjetteplads. De seks øvrige danske sejlere hænger på.

Af katrine bertelsen |

Mandagens sejladser til Vm for Ok-joller i Langs, Skotland var præget af svag vind. Efter en kort udsættelse kom sejlerne på vandet, og første start (sort flag) kom i gang i tredje forsøg.

Vinden flovede og første båd til topmærket var Gunther Arndt fra Flensborg. Den usikre og svage vind fik hurtigt byttet rundt på placeringerne og svenske Thomas Hansson-Mild vandt første race.

I andet race var mange danskere med i front, men Thomas Hansson-Mild kunne igen indkassere en førsteplads. Den nordiske mester Stefan Myralf ligger efter mandagens sejladser på en samlet 6.plads.

Stefan Myralf skriver på OK-klubbens hjemmeside efter mandagens to sejladser:

Så har vi 2 sejladser på tavlen.
1. sejlads var let luft og meget nervepirrende. Alt kunne ske og det virkede lidt som et lotteri. Hansson (SWE 100) vandt ret overbevisende.
Vinden friskede til 2. Sejlads hvor vi som mest havde 8 - 9 sek/m. Og det var på 1. kryds. Igen var det Hansson som trak det længste strå og vandt også denne sejlads.

Vi har netop været til Scottish games, hvor Christian Olesen kastede en mother fucker tung træstamme længere end alle andre. I tovtrækning blev vi slået af de fede tyskere. Nu er vi til middag og skal senere til whisky smagning.

Martin Von Zimmerman fra Tyskland – der ligger nummer to – mener at første løb favoriserede tyskerne, der er vant til at sejle på søer.

“Men der er kun sejlet to races, og der kan ske meget før mesterskabet er ovre”, siger han.

Klassens "Grand old man", Jørgen Lindhardsen, der længe har døjet med diskosprolaps, er blevet hjemme.

Se alle resultater her: www.scottishsailinginstitute.com

content-loader
content-loader
content-loader