Gå til hoved-indhold
Om ca. tre uger kommer tursejler-apps til Android telefoner. Foto: sejlsport.dkUdstyr
Om ca. tre uger kommer tursejler-apps til Android telefoner. Foto: sejlsport.dk

Tursejler app til IPhone

Dansk Sejlunion har udgivet en applikation til IPhones. Apps indeholder oplysninger om danske lystbådehavne og muligheden for at følge dine venner under sejlads.

Af katrine bertelsen |

App indeholder havnedata, priser og skalerbare havneskitser, således at du altid har havnedata med på turen. Data hentes fra Dansk Sejlunions online havnelods, som løbende kan opdateres af havnene.

Når du starter Tursejler bliver du mødt af et skærmbillede der viser en Google map med ikoner for alle havnene og en nål der markerer din egen position. Du kan naturligvis trække i kortet så du kan se havne i andre dele af landet.

Hvis du aktiverer et havneikon kommer du til et skærmbillede, der viser faciliteter, kontaktoplysninger og priser i havnen. Endvidere kan du ved at trykke på havnekortet komme frem til et havnekort der kan forstørres.

Du kan finde en liste over havne, som kan ordnes efter nærmeste havne eller en alfabetisk liste.

Oplysningerne vedligeholdes af de enkelte havne via Danske Bådejeres online havnelods. Dansk Sejlunion kan derfor ikke garantere at oplysninger om priser og faciliteter er 100% korrekte.

Du kan også sende din aktuelle position, som så kan ses af dine venner. Venner, er de personer, som du har udvekslet din unikke ID med.

Den samme applikation er under udarbejdelse til Android telefoner og vil i løbet af tre uger være klar til download.

Du kan downloade Tursejler-apps her: itunes.apple.com/us/app/tursejler

Eller læse mere om den på www.danskebaadejere.dk

content-loader
content-loader
content-loader