Gå til hoved-indhold
Sådan ser SUP surf ud. Foto: Surf Pro DesignKapsejlads
Sådan ser SUP surf ud. Foto: Surf Pro Design

Surf joint i Cold hawaii

om to dage starter surf joint som afholdes i Klitmøller. Det er en en-dags festival for folk med interesse i surf. Mange spændene aktiviteter er på programmet.

Af Rasmus Antoft |

Området omkring Thy, fik for mange år siden navnet "Cold Hawaii" fordi forholdene minder meget om Hawaii, bare koldere. Surf joint afholdes i havnebyen Klitmøller.

Gratis surfskole

Programmet i år indeholder forskellige aktiviteter så de på land ikke kommer til at kede sig. Det er bl.a. balancegang på snor, bungee trampolin hop, demo af en kitesurf drage o.l.

Der vil også være gratis surfskole for dem der har lyst til at kaste sig ud i det.

Det vil også være muligt at se på "stand up paddlesurf" (SUP) som er en surf stil hvor man har et stort bræt og en padle som man styrer med.

 

Afslappet musik og hyggelig stemning vil være emnet for om aftenen hvor to danske bands, Patchanka og The Surfjoint Big Band leverer koncert.

 "Tre er en vinder"

Overskuddet fra surf joint bliver delt op i 3 portioner. 1 Del til noget lokalt, 1 del til læger uden grænser og sidste del går til at lave næste års arrangement

Sidste år var der et overskud på 30.000 kroner. 10.000 Kr. gik til en ny trailer til den lokale surfklub. 10.000 Kr. gik til læger uden grænser og de sidste 10.000 er blevet brugt til dette års arrangement.

coldhawaii.eu/surfjoint/

 

Se video nedenunder fra Cold Hawaii

content-loader
content-loader
content-loader