Gå til hoved-indhold
Tre veloplagte match race sejlere, Trine Abrahamsen, Trine Palludan og Ida Hartvig. Foto: margje.photoshelter.com/deltalloydregatta.orgKapsejlads
Tre veloplagte match race sejlere, Trine Abrahamsen, Trine Palludan og Ida Hartvig. Foto: margje.photoshelter.com/deltalloydregatta.org

Team Abrahamsen i kvartfinalen

De danske matchrace-piger er klar til kvartfinalerne i Medemblik i Holland, efter fire af fem mulige sejre i opsamlingsrunden. Kvartfinalen sejles lørdag.

Af katrine bertelsen |

Den danske matchrace-besætning bestående af Trine Abrahamsen, Trine Palludan og Ida Hartvig skulle i dag forsøge at sejle sig videre fra opsamlingsrunden, til en plads i kvartfinalerne ved World Cup-stævnet i Medemblik, Holland.

Kravet for videre avancement var minimum tre og helst fire sejre i de ialt fem ventende dueller.

Med fire sejre vandt den danske besætning opsamlingsrunden, og er nu klar til at sejle kvartfinaler lørdag som 7. seedede. Eneste i modstander i runden, som Abrahamsen ikke fik skovlen under var russeren Skudina.

For en måned siden sluttede den danske besætning nummer 10 i det franske World Cup-stævne i Hyéres, hvilket hidtil var deres bedste placering. Pladsen i kvartfinalerne er derfor endnu et skridt i den rigtige retning for danskerne.

”Vi føler, at vores formkurve er for opadgående, og at vi nu er ved at være på det rette spor,” siger skipper Trine Abrahamsen, hvis modstander i kvartfinalen først bliver fundet sent fredag aften. Kvartfinalen sejles lørdag formiddag.

Se resultater fra World Cup

Kilde: sejlsport.dk

Foto: margje.photoshelter.com/deltalloydregatta.org

content-loader
content-loader
content-loader