Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Vi går udfra at den nye generalsekretær er dus med vandet.

Stillingsannoncen for ny generalsekretær i Dansk Sejlunion

Vi går ud fra at det bliver en sejler der skal ansættes som ny generalsekretær. Her har du stillingsannoncen.

Af Troels Lykke |

Generalsekretær i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion er blandt de 10 største idrætsforbund i Danmark, og blandt succeserne er dansk sejlsports mange medaljer ved OL og verdensmesterskaber, et solidt ungdomsarbejde, services til tursejlere, rammer og værktøjer for afholdelse af kapsejladser foruden varetagelse af danske sejleres interesser generelt.
 
Dansk Sejlunion er organiseret i hovedområderne ungdomssejlere, tursejlere, kapsejlere, talent- og elitesejlere samt sejlere med fysiske handicaps.
 
Det er Dansk Sejlunions mission at være det nationale samlingspunkt for alle sejlere.
 
Nogle af de væsentligste udfordringer for den nye generalsekretær er i samspil med bestyrelse, medarbejdere og frivillige at:
 •Udvikle Dansk Sejlunion til at være en synlig og proaktiv medlemsorganisation for 270 sejlklubbers 60.000 sejlere.
•Sikre, at Dansk Sejlunion også i fremtiden kan tiltrække og fastholde de dygtigste ledere og medarbejdere inden for idrættens verden.
•Styrke Dansk Sejlunions partnerskab med kommercielle aktører inden for søsportsbranchen.
•Udvikle Dansk Sejlunions opgaveløsning løbende, således at der er flest mulige ressourcer til Dansk Sejlunions projekter – samtidig med at sikker drift fastholdes.


Succeskriteriet for generalsekretæren er sejlernes tilvalg af fællesskabet i en klub under Dansk Sejlunion. Strategien er fastlagt i ”DS Strategi 2011”, og hovedbudskabet er ”Sejlerfokus”.
 
Generalsekretærens hovedopgave er ledelse af Dansk Sejlunions sekretariat med ca. 20 medarbejdere og 2 mellemledere. Arbejdsfeltet er idrætsmiljøet i Danmark med Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark som centrale organisationer.

Det er tillige generalsekretæren, der sammen med formanden spiller en central rolle i identificeringen, aftaleindgåelsen og samarbejdet med Dansk Sejlunions sponsorer. En række kommercielle samarbejdspartnere har ligeledes kontraktlig reference til generalsekretæren i Dansk Sejlunion.
 
Den årlige generalforsamling for de 270 klubber tilsluttet Dansk Sejlunion vælger Dansk Sejlunions formand og bestyrelse og fastlægger bestyrelsens mandat. Generalsekretæren refererer til formanden for Dansk Sejlunion.
 
Den nye generalsekretær skal have en solid ledelsesmæssig erfaring med særlig fokus på forandringsledelse og motivation af medarbejdere i en organisation med mange frivillige ressourcer samt erfaring i samspillet med en bestyrelse.
 
Generalsekretæren skal have en god naturlig autoritet og være en synlig og markant profil, der optræder som en god rollemodel for Dansk Sejlunions medarbejdere og som en god ambassadør for dansk sejlsport.
 
Generalsekretæren skal være en stærk kommunikator og have gode relationelle kompetencer.

Dansk Sejlunion tilbyder et spændende og udfordrende lederjob med stor frihed til at løse opgaven. Stillingen ønskes besat på kontrakt. Lønpakken sammensættes efter forhandling.
 
Se mere om Dansk Sejlunion på www.sejlsport.dk. Du er også velkommen til at kontakte Steen Vidø fra Mercuri Urval på 2441 4060 for en konfidentiel drøftelse af dine muligheder i stillingen.
 
Stillingen søges via www.mercuriurval.dk (referencenummer DK-160-49133), hvor ansøgning og CV bedes vedhæftet.  Ansøgningsfristen udløber den 12. november 2012 kl. 10.00.

Kilde: Mercuri Urval

content-loader
content-loader
content-loader