Gå til hoved-indhold
Michael Andersen, direktør i Team Danmark, holdte tale i Glyptoteket i går, da Dansk Supermarked uddelte 10. mio. kroner til elitesport. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Michael Andersen, direktør i Team Danmark, holdte tale i Glyptoteket i går, da Dansk Supermarked uddelte 10. mio. kroner til elitesport. Foto: Troels Lykke

Team Danmark-boss: Toft-brødre kommer tilbage

Vi har mødt Michael Andersen fra Team Danmark. Det er meget usædvanligt at Toft-brødrene er stoppet lige før OL, siger han, men vil ikke smække med døren overfor brødrene.

Af Troels Lykke |

Michael Andersen fra Team Damark er manden der deler penge ud til sejlerne.

Vi mødte ham i går i Glyptoteket i København, hvor Erling Jensen fra Dansk Supermarked delte nye 10 mio. kroner ud til eliteudøverne. Penge som sejlerne før har fået del af.

Michael Andersen tager det roligt med at 49erne Emil og Simon Toft pludselig stoppede, selvom de pt. er det bedste kort med to bronzeplaceringer ved EM og VM sidste år.

- Nej, jeg er ærgerlig me ikke skuffet over at Toft-brødrene stoppede, men det er usædvanligt a de stopper så kort tid før OL, siger Michael Andersen til minbaad.dk.

Så selvom I har støttet Toft-brødrene så er det helt ok, de stopper nu?

- Man skal åbne døre og ikke lukke dem, siger Michael Andersen og smiler, jeg tror de kommer igen måske før OL, måske om et eller to år, ellers har vi to-tre andre der er klar, men vi vil godt have Toft-brødrene med.

Michael Andersen tror på medalje ved OL i år i 49er og Finnjolle.

Sportschef Thomas Jacobsen var ikke meget for at udtale sig om sagen til minbaad.dk og henviste til sin blog, uden et særligt stort smil.

- Men det er da svært at forstå at de stopper lige før OL, jeg havde ikke set det komme, det var i hvert fald ikke støtte de ville komme til at mangle op mod OL, siger Thomas Jacobsen.

Thomas Jacobsen og Laser-sejler Thorbjørn Schierup i går i Glyptoteket, hvor der blev delt midler ud til talenter mod Rio i 2016 og her er Schierup i blandt.

content-loader
content-loader
content-loader