Gå til hoved-indhold
ArkivfotoKapsejlads
Arkivfoto

Tysker vinder A-cat Open Danish Nationals 2012

Sailing Aarhus var i weekenden vært for blandt andet A-catterne og i forbindelse med Århus festuge var der fuld knald på den jyske hovedstad. En tysker løb med sejren.

Af katrine bertelsen |

Jørgen Skov Hansen skriver:

Vi havde besøg af 4 tyske sejlere så vi var i alt 10 deltagere… Vi skulle sejle lørdag og søndag og uden et maksimum på antallet af sejladser.

De som kender Aarhus bugten behøver ingen nærmere forklaring, men andre skal lige vide, at hvis der er et sted med meget drejende og skiftende vind, så er det Aarhus bugten.

Vi havde fem og en halv sejlads lørdag. Den halve for en sejlads, hvor vinden drejede så meget at vi sejlede direkte fra bund til topmærke. De resterende fem var rigtig fine sejladser ,og der blev virkeligt byttet om på placeringerne, så der var tale om ”ligeværdig” konkurrence.

Og alligevel tydede det på at Thomas Paasch og Thilo Keller fra Tyskland var hurtigst. Lars Schrøder var nok den uheldigste mand i flåden, der ikke nåede en sejlads lørdag pga. en smadret bom.

Søndag havde de lovet lidt mere vind og det kom der osse. Det rykkede en de rundt på placeringerne.

I top 3 var ”ScanNet” Jørgen 'ScanNet' Hansen nu med på en række andenpladser, lige indtil han nu også skulle have nogle DNC/DNF pga. et brækket sværd. Guido Schulte fra Tyskland – der lå med en meget stabil serie på 3,4 & 5 pladser – rykkede nu ind på en samlet 3 plads. Thilo Keller på 1. plads og Thomas Paasch på 2.pladsen.

Fem sejladser blev sejlet søndag, og vi kan nu se tilbage på et DM hvor der virkelig blev trykket på speederen. En flok af forskellige sejlere vi delte bane med, fik øjene op for at de ”nok” ikke sejler i de hurtigste både.

Tak til Sailing Aarhus for et godt stævne og til de frivillige for super forplejning og arrangement på land

Vi ser nu frem til Harboe Cup hvor vi vil vise flaget, og deltage i, og som bliver det sidste danske stævne i år.

Se resultaterne her (pdf)

content-loader
content-loader
content-loader