Gå til hoved-indhold
Tag motoren med hjem, eller afmonter kåben og dæk motoren med en kraftig plastsæk. Kåben er nemlig dyr! Foto: tornado-boats.comUdstyr
Tag motoren med hjem, eller afmonter kåben og dæk motoren med en kraftig plastsæk. Kåben er nemlig dyr! Foto: tornado-boats.com

Tyveri fra lille klub: Så skete det igen

Bare 3 måneder efter tyveriet af en RIB fra Bønnerup Strand Sejlklub, har tyve nu hugget påhængsmotoren fra en lejet RIB. - Det er en katastrofe for klubben, siger cheftræner Erik Venøbo.

Af katrine bertelsen |

For få måneder siden blev Bønnerup Strand Sejlklubs RIB stjålet. Søndag aften skete det igen, en 60 HK Honda-motor på en lejet RIB blev behændigt skruet af og fjernet. Tyvene havde også taget manøvreboksen, og styrekablerne var klippet over.

- Båden var lige sat i vandet, fordi vi skulle have vintertræning mandag aften. Havde den stået på trailer, var de nok rendt med det hele, siger cheftræner Erik Venøbo.

Belært af (dårlige) erfaringer plejede båden at stå hjemme hos et klubmedlem, eller være låst fast på land, når den ikke bruges.

Katastrofe for klubben

For en lille sejlklub som Bønnerup Strand er det alvorligt. Klubben var tæt på konkurs for et år siden, og en udgift til en ny motor var ikke lige det, der var brug for.

- Det er en kæmpekatastrofe for klubben, siger Erik Venøbo, vi ved simpelthen ikke, hvad vi gør nu. Vi kan jo ikke vintertræne med en RIB uden motor.

content-loader
content-loader
content-loader