Gå til hoved-indhold
Visione under Classic Fyn Rundt i år, som holdet også vandt. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Visione under Classic Fyn Rundt i år, som holdet også vandt. Foto: Troels Lykke

Visione 3.1 vinder Øhavet Rundt - 72 både til start

Kerteminde-båden, Ker 11.3, med skipper Per Weiskvist vandt Øhavet rundt på DH overalt - og kom først i mål i Thurø-sejladsen. Det samme skete også i Classic Fyn Rundt i år.

Af Troels Lykke |

Lørdagens sejlads i det idylliske sydfynske øhav, med start fra Thurø Sejlklub, blev sejlet i det smukkeste vejr længe set til en kapsejlads.

Der var luft nok til at sejle, og høj solskin, samt en kold fadøl til levering på kajen efter målgang, gjorde dagen pragtfuld, lyder det fra Per Weiskvist, der havde en herlig dag i sejladsen.

Ikke mere og vinde den dag

- Visione 3.1, vandt som 1. båd i mål, i et faktisk flot besat løb, samt overalt og løb efter DH handikap, og så var der vist ikke mere at vinde den dag, siger en glad Per Weiskvist til minbaad.dk.

Holdet med Kim, Torben, Kennet, Peter B, Peter K, Claus, Jonas, Thomas og Per W, sejlede rigtigt flot, og kun med en enkelt grundberøring på et svært kryds i Rudkøbings smalle løb, hvor rytmen efter sommerpausen lige skulle finjusteres hos rorsmanden, der er Per Weiskvist.

Den store sorte Citroen DS spiler, blev flot båret igennem Svendborgsund, til stor glæde for de mange badende gæster på strandende, den blev også vist for alle de sejlende turister der lå og hyggede sig i Revkrogen.

Væddemål om øl

- Og ikke mindst på en spektakulær målgang udenfor Thurø sejlklub, hvor der var øl på spil i et væddemål blandt besætningen, om vi kunne holde båden oppe med den på eller ej. Det kunne vi, forklarer Per Weiskvist.   
 
Næste sejlads bliver sandsynligvis i Vedbæk i Øresund, hvor Visione holdet skal se om de kan vinde en triple, altså tre store kapsejladser i træk, hvor
båden deltager.

- Vi ser frem til det med en vis spænding, og en portion optimisme, siger Per Weiskvist. 

Resultater for kølbåde i Øhavet rundt

content-loader
content-loader
content-loader