Gå til hoved-indhold
Per Weiskvist og Visione-holdet ses her under Big Boat i Kerteminde. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Per Weiskvist og Visione-holdet ses her under Big Boat i Kerteminde. Foto: Troels Lykke

Visione 3.1 første danske båd der vinder Baltic Circuit serie

German Offshore Owners Association fortæller nu, at Per Weiskvist og Visione 3.1 fra Kerteminde, har vundet den nordeuropæiske Baltic Circuit serien 2012.

Af Troels Lykke |

Med sejren i Baltic Circit er Visione 3.1 den første danske båd, der tager den samlede sæsontitel, siden serien startede op i 2009.

Visione holdet havner dermed i fint selskab, med de to tidligere vindere, den norske Kong Harald i sin TP 52 i sæsonen 2010, og den tyske XP 44 Xenia, som vandt i 2011.

 
Visione 3.1 tog sejren i 2012, foran en anden dansk båd, X 40eren Sirena fra KDY.
 
Serien er et samlet resultat af mange forskellige kapsejladser i Danmark, Tyskland, Norge, Finland og Sverige, hvor der scores point, alt efter hvor mange deltagere der er i de enkelte sejladser, og derefter gøres hele regnestykket op, når sæsonen for alle lande er afsluttet, med Race Rigtig i Rungsted.

Mange førstepladser

Visone 3.1 vinder primært, ved at score 1. pladser i to af de mest pointgivende sejladser i Danmark, nemlig Classic Fyn Rundt fra Kerteminde, og Race Rigtig fra KDY.
 
- Med beskeden om sejren, følger også en invitation til præmieoverrækkelsen, som foregår i City Hall i Hamborg, den 8. februar 2013. En dejlig overraskelse til holdet, til lige at afslutte en super 1. sæson, i den  til sæsonen 2012 frisk indkøbte Jason Ker designede båd, siger Per Weiskvist, skipper fra holdet, du kan læse mere om på: www.visione.dk

content-loader
content-loader
content-loader