Gå til hoved-indhold
Visione 3.1 vandt efter DH i år i Palby Fyn Cup, mens holdet, der er ses på Classic Fyn Rundt, vandt sit løb. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Visione 3.1 vandt i år Palby Fyn Cup efter DH, mens holdet, der her ses på Classic Fyn Rundt, vandt sit løb. Foto: Troels Lykke

Visione 3.1 - Danmarks hotte racer sælges nu

Efter et par sæsoner, hvor Visione 3.1 har vundet en del, fx Palby Fyn Cup i år, tilbydes roret nu til et nyt hold, fortæller ejer Per Weiskvist fra Kerteminde til minbaad.dk om bådtypen, Ker 11.3. Daikin Airco 1st in Class ORCi World Championships - corinthian division

Af Troels Lykke |

Vi har her ekstraordinært givet ordet til Per Weiskvist, der nu vil sælge den vindende Visione 3.1., en lynhurtig Ker 11.3, der nu sælges. 

Per Weiskvist:

Jeg har altid kørt mine projekter i ca. to år af gangen, og det her har været det bedste og mest vindende nogensinde.

Visione 3.1, som er designet af Jason Ker, som vel nok er tidens hotteste racer båds designer, er simpelthen bare så fed at sejle i, den er uhyggelig let at styre, men kræver koncentration, og den accelererer lynhurtigt, og så er den ude af vandet og planer ved ca 10-12 m/sek. under spiler sejlads.

Hvis du går med en drøm, om at sejle i en båd der er 110% optimeret, og med potentiale til at vinde ORCi VM i Kiel i 2014, vinde DH sejladser, og med mulighed for at stille op under den nye og kommende HPR regel for Grand Prix racerbåde, så er chancen for det nu, og til en absolut overkommelig pris.

Bådtypen vandt ORCi i 2010 i corinthian division

Søsterbåden Daikin Airco fra Holland, vandt trods alt VM for ORCi i 2010 i Flensborg i corinthian division, uden at være nær så optimeret som Visione, men ingen Ker 11.3 har stillet op til et VM siden, da de alle er solgt til Australien og sejler Sydney Hobart race og lignende derovre.

Båden kan sejles af 6 mand på klubsejladser, men under en optimal top konkurrence, imod de bedste, vil jeg nok anbefale 10-11 mand, for lige at hente de sidste 3 grader i højden på kryds, siger Per Weiskvist.

Han fortæller videre:

Cv'et behøver jeg nok ikke uddybe her, men vi har i 2012 og 2013 vundet det meste af det vi har sejlet, uanset om konkurrencen var af meget høj klasse med de hurtigste nye både, og de mest professionelle sejlere ombord. Se mere på www.visione.dk.

Du kan også læse mere om båden i det kommende Bådnyt der udkommer 20.6, og hvor Visione 3.1 også pryder forsiden, da den går under Lillebæltsbroen under Palby Fyn Cup.

Optimeret for 400.000 - sælges for 495.000

Visione 3.1 er søsat i 2003, og er en Ker 11.3. Den er optimeret for ca. 400.000,- i 2012 og 2013, og kan købes for en fast pris på 495.000,-, men så skal reklamerne også bevares på båden indtil oktober, hvorefter man selv kan gå ud og profilere egne sponsorer, eller lave nye aftaler med de eksisterende, hvis muligt.

De fleste sponsorer har været meget tilfreds med eksponeringen, så der er nok et godt produkt at gå ud og sælge, hvis man ønsker dette, siger Per Weiskvist og tilføjer, at han da gerne ser båden blive i Danmark, og at nogle af de dygtige folk fra Vision- holdet kommer med i et nyt projekt med båden, for så er man allerede godt i gang med at vinde titler.

Båden er i rigtig fin stand, med kulfiber dit og dat, og hun er klar til nogle år uden de store udgifter, da alt næsten er nyt eller renoveret og optimeret, så hvis det nu lige er noget der har vækket interesse, kan du kontakte Per Weiskvist på 20 42 79 97, eller på mail perwei@terminalen,.dk, med spørgsmål.

Næste Visione projekt, ja det må tiden vise....

Sejlerhilsen

Per Weiskvist

Visione 3.1 under Palby Fyn Cup. Foto: Lars Bo, Ullman Sails

content-loader
content-loader
content-loader