Gå til hoved-indhold
Morten og Anders Brandt lavede en spilerkæntring. Foto: Katrine BertelsenKapsejlads
Morten og Anders Brandt lavede en spilerkæntring. Foto: Katrine Bertelsen

Svære forhold – men 5 sejladser til DM for Hobie Cat

På trods af meget skiftende vind – både i styrke og retning – blev der gennemført fem sejladser til DM for Hobie Cat i Horsens. BådNyts Morten Brandt måtte en tur i baljen.

Af katrine bertelsen |

Humøret er højt til DM for Hobie Cat i Horsens. 15 Hobie Cat 16 og seks Hobie Tiger og Wild Cats fik i dag 5 sejladser hver under kyndig baneledelse af Svend Hansson fra Gråsten.

Vindspringene var på 50 grader og vindstyrken fra 2-8 m/s. Det var tørt til at begynde med, men snart silede regnen ned, og det blev den ved med!

Flere væltede i pustene, bl.a BådNyts chefredaktør Morten Brandt der, sammen med sin bror Anders, sejler Tiger.

Nye lovende besætninger

Den skiftende vind afspejles tydeligt på resultatlisten, hvor der blev byttet en del rundt på rækkefølgen. I Hobie 16 SPI klassen er de skrappe ungdomssejlere Rasmus Antoft/Martin Hjortlund fra Horsens Sejlklub på en 1.plads med Daniel Bjørnholt/Maren Bjørnholt Larsen (nej, det er ikke familie) fra Svendborg Sunds Sejlklub på en 2.plads.

På 3.pladsen ligger Anne-Line Lyngsø Thomsen/Jacob Dannefer, hhv. fra Fredericia og Middelfart sejlklub, en besætning der er sammensat bare til weekenden, men de viser så lovende takter, at man kan håbe at samarbejdet fortsætter. 4.pladsen har brødrene Peter Krabbe-Christensen og Erik Christensen fra hhv. Hellerup/Skovshoved sejlklub sat sig på.

 

I Tiger/Wild Cat feltet fører Jan Jensen og Penny Wyon fra Vallensbæk sejlklub foran Michael Norup og David Kaarsberg, også Vallensbæk.

Deres udsendte er på pletten igen i morgen, med friske historier og måske lidt flere billeder, hvis regnen kan holde en pause eller to.

Se resultater fra dagens sejladser på Horsens Sejlklubs hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader