Gå til hoved-indhold
Du kan prøve en Hobie FX One med hjælp fra OL Tornadosejlerne Peder Rønholt og Mads Møller. Foto: Hobie CatSejlklubber
Du kan prøve en Hobie FX One med hjælp fra OL Tornadosejlerne Peder Rønholt og Mads Møller. Foto: Hobie Cat

OL-weekend i Skovshoved - test en OL-båd

Er du 16 år eller derover og har elitedrømme, kan du teste OL-bådtyper af i weekenden. Kraftcenter Øst inviterer til Olympisk weekend, fortæller succes-træneren fra Finnjollen, Kristian Kjærgaard.

Af katrine bertelsen |

Den 18. – 19. august sætter Kraftcenter Øst alle sejl til, og inviterer unge sejlere til Skovshoved Havn for at prøve de olympiske drømme af.

Cheftræner i Kraftcenter Øst, Kristian Kjærgaard fortæller, at der kommer flere store navne for at fortælle om deres bådklasse, og til at hjælpe sejlerne med at prøve nye bådtyper.

Prøv en FX One

- Vi har fået OL Tornado sejlerne Peder Rønholt og Mads Møller til at komme og fortælle om flerskrogssejlads, fortæller Kristian Kjærgaard. Vi har lånt en Hobie FX One, som ligner den nye olympiske bådtype Nacra 17 en del, og den kan man prøve at sejle. Derudover kommer 470er pigerne Lene Sommer og Henriette Koch og fotæller om deres båd.

OL-både og Kite

Kraftcenter Øst stiller yderligere så mange af de olympiske bådtyper til rådighed som muligt. Laser, Laser Radial, Finn, 49er og 470er. Ydermere er der lørdag repræsentanter fra Kitesurf miljøet, som viser udstyr og video. Dog er der ikke mulighed for at prøve det udstyr på dagen.

Det er gratis at deltage, men det forventes at sejlerne medbringer egen mad og drikke.

Du kan tilmelde dig arrangementet på facebook, hvor der også er løbende information om arrangementet.

For yderligere information:

Kristian Kjærgaard
Mail: krk(at)kdy.dk
Mobil: +45 26177311

Kilde: Kraftcenter Øst

content-loader
content-loader
content-loader