Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Vinderne ved DM i Sønderborg.

Topkarakter til Sønderborg Yacht Club ved X-79 DM

X-79 klassens død er stærkt overdrevet. Nu vandt tysk sejler DM for X-79 i Sønderborg, med 8 danske både og 10 tyske. Fremover holdes DM med tyskerne, fortæller X-79 klub.

Af Troels Lykke |

- Det var sidst i Egå for 5 år siden, at vi var så mange x-79ere til et DM. Sønderborg Yacht Club afholdte et super professionelt klassemesterskab. Morgenmaden stod klar hver dag. Banerne havde perfekt længde, og helt lige HVER gang. Flot middag lørdag aften, med helstegt vildsvin og stort ostebord til dessert. En STOR tak til SYC fra Dansk X-79 klub!, skriver Mads Heile Lobert, næstformand i Dansk X-79 klub.
 
Vinderen af stævnet blev, selvfølgelig - fristes man til at skrive, Bernd Zieger i GER-340. Viser resultatlisten.

Søren Brask tog sølv

Bedste danske båd blev den lokale Søren Brask plus besætning i DEN-376, som endte på en flot 2. plads. Skarpt forfulgt af Michael Nielsen og besætning fra Aalborg i DEN-311, på 3. pladsen.
 
Bestyrelsen, inklusiv nogle nye medlemmer, har aftalt, at modellen med at afholde klassemesterskab sammen med tyskerne skal fortsætte i mange år fremover.

- Så må vi bare håbe at der kommer et par ekstra danske både, så vi kan få et officielt DM. Indtil videre må vi sige at vi er meget tilfredse med 18 både på vandet, og vi er på vej i den rigtige retning, siger Mads Heile Lobert.

content-loader
content-loader
content-loader