Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Foto: Alberto Sanches og Alp.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Laser-træner fokuserer på taktik på Gran Canaria

- Vi har fokus på at få fart og teknik. Ideen er at de danske Laser-sejlere skal træne mere sammen jævnfør den danske model, siger Anders Nyholm. Se også fotoserie.

Af Troels Lykke |

Anders Nyholm skriver til minbaad.dk fra Las Palmas i Gran Canaria.

Der er jo længe til det næste store mål, OL, så lige nu er fokus på af få opbygget en større gruppe af danske Lasersejlere, som kan gøre sig gældende i toppen af verdenseliten og dermed skabe er hjemligt elite miljø i Danark, som igen og igen kan skabe nye stjerner, som vi har set det hos de danske 49'ere.

Først skal deres tekniske niveau hæves, så de fartmæssigt vil være i stand til at vinde sejladser i alle forhold.

Derefter flytter fokus mere over på det taktiske, men det er jo alment kendt, at taktikken bliver noget nemmere, hvis man er den hurtigste båd på vandet.

15 timers hård træning på vandet

Vi har nu været i gang i tre dage og fået næsten 15 timers hård træning på vandet, så det er ikke en badeferie de er kommet på.

Det er hård træning hvor kryds, læns, halvvind m.m. alle er delt op i mindre elementer, som bliver trænet og gennemgået i detaljer igen og igen. Hårdt slid, men det betaler sig i sidste ende.

Der er masser at tage fat på, men Det er en ung gruppe, med masser af talent og vilje, så med de rette rammer ser det godt ud for fremtiden.

Anders

Laser-sejlerne i lejren er:

Michael, Stig, Victor og André. Radial: Anne-Marie, Gunni, 2 x Sofie, Celine, Mikkel, Christian, Martin og Patrick plus en tyrker og en englænder.

content-loader
content-loader
content-loader