Gå til hoved-indhold
Du er ikke noget, før du er noget for andre" har Kronprinsen udtalt for nyligt. Jørgen Ring er noget særligt - en levende legendeSejlklubber
"Du er ikke noget, før du er noget for andre" har Kronprinsen udtalt for nyligt. Jørgen Ring er noget særligt - en levende legende

Reception for Mr. Yngling i Sandslottet i dag

Torsdag 31. maj fra kl. 16-18 er der åben reception for alle, som vil sige tak til Jørgen Ring for hans kæmpe indsats igennem 36 år som leder i KDY’s Juniorklub i Skovshoved.

Af Troels Lykke |

"Vi håber at rigtig mange nuværende og gamle juniorer med deres forældre vil komme forbi" siger Christian Rasmussen, som har fået stafetten og dermed fremover står i spidsen for KDYs ungdomsarbejde i Skovshoved. Christian lover der er tændt op i grillen og noget godt at drikke for juniorer og seniorer.

I januar i år var Jørgen Ring i Australien med en stor gruppe nuværende og tidligere juniorer til VM i Yngling. 

Faktisk stillede Danmark med hele 6 både. Til gallamiddagen var der en overraskelse – et flot billedshow om Jørgen, som ved samme lejlighed meget passende fik tildelt æresnavnet "Jørgen R. Yngling", fordi Jørgen i Danmark og internationalt er kendt som "Mr. Yngling". 

En levende legende

"Jørgen er en levende legende" siger Mads Larsen, en af de mange forældre, som er dybt taknemlige for den indsats, som Jørgen Ring har gjort og fortsat gør. 

"Vi skal nok sørge for at det bliver en hyggelig reception og det bliver meget uformelt, så det er helt OK bare at komme mod slutningen, hvis nogle skulle være arbejdsramte", siger Mads Larsen.

Jørgen Ring under VM i Sydney i december 2011.

content-loader
content-loader
content-loader