Gå til hoved-indhold
Nogle af weekendens vindmålinger i Bønnerup. Foto: Christian LercheKapsejlads
Nogle af weekendens vindmålinger i Bønnerup. Foto: Christian Lerche

Lerche trak stikket

Weekendens DM for Yngling i Bønnerup Strand blev en blæsende affære. Lørdag valgte baneleder Christian Lerche at trække stikket efter bare en sejlads, da vinden kom op i knap 20 m/s.

Af katrine bertelsen |

Et DM blev det ikke til i Bønnerup. I alt fik sejlerne kun to sejladser, en lørdag og en søndag, og der skal flere sejladser til, for at kalde det et DM.

Lørdag startede med en del luft, men hen over dagen øgede vinden for til slut at ende i 19,6 m/s, og baneledelsen besluttede at sende sejlerne på land.

Søndag lå vinden på ca. 14 m/s, men en lille pause i den stride vestenvind gav et vindue, hvor det lykkedes at få gennemført en sejlads.

Med bare to sejladser kan det ikke blive til et DM, sikkert til stor fortrydelse for Frederik Zafiryadis, Emil Møller og Konrad Floryan fra Hellerup Sejlklub, der vandt begge sejladser.

Det er nu op til Ynglingenes klasseforening DYK, at beslutte om de vil forsøge at gennemføre deres DM i Hellerup den 14.-15. september – hvor der i forvejen er Junior DM for Yngling – eller i midten af oktober, hvor Melges 24 er på banen.

Christian Lerche, der er kapsejladsleder i Hellerup såvel som baneleder samme sted, har givet klassen valget mellem de to datoer.

content-loader
content-loader
content-loader