Gå til hoved-indhold
E-bogen koster bare 95 kr. Et godt valg til sommerturen.Kort Nyt
E-bogen koster bare 95 kr. Et godt valg til sommerturen.

Passatvind og Flyvefisk som e-bog

Jan Bertelsen tager os med på en jordomsejling til Caribien og Middelhavet, i bogen Passatvind og Flyvefisk. Få den nu som e-bog.

Af katrine bertelsen |

Jan Bertelsens bog – Passatvind og Flyvefisk – er netop udkommet som e-bog hos saxo.com. Det er er en saltvandsmættet beretning om to års hæsblæsende jordomsejling, der tager læseren med til Caribien og Middelhavet.

Jan Bertelsen begyndte allerede som dreng at drømme om at sejle jorden rundt og i modsætning til mange andre langturssejlere ventede han ikke til at gå på pension med at føre drømmen ud i livet.

Efter at have sejlet som gast i fem måneder i Middelhavet og Caribien, besluttede han at det skulle være nu, og gik i gang med at finde en egnet båd og de rette gaster. Han endte med at sejle jorden rundt på to år, i en 42 fods sejlbåd med 30 forskellige gaster.

Vi følger Jan og hans gaster gennem dejlige og dramatiske oplevelser, får fakta om de besøgte steder, og kan samtidig nyde bogens flotte farvefotos fra livet om bord. Tilsidst får læseren Jans overvejelser om hvad han skulle have gjort anderledes.

Du kan købe e-bogen hos saxo.com og den koster 95 kr.

content-loader
content-loader
content-loader