Gå til hoved-indhold
Claus Høj Jensen, Carl Kristensen og Frederik Dahl Hansen sejler i en H-båd fra 2007. Foto: Anja DahlKapsejlads
Claus Høj Jensen, Carl Kristensen og Frederik Dahl Hansen sejler i en H-båd fra 2007. Foto: Anja Dahl

H-båd: Høj Jensen vinder sikkert i Kragenæs

- Farvandet minder om Thisteds, hvor vi skal sejle VM, så det var god træning, siger Claus Høj Jensen til minbaad.dk, om sejr på Lolland, hvor kun 13 H-både mødte op.

Af Troels Lykke |

Der har lige været et stort stævne på Silkeborgsøerne, måske derfor var der kun 13 både til H-bådens VM-udtagelse, samtidig er der et nyt stævne i klassen på lørdag i Amtoft i Limfjorden.

Claus Høj Jensen, sejlmager og dobbelt verdensmester i H-båds-klassen, havde tilsyneladende let spil, som tog han slik fra små børn.

Serien med gasterne Carl Kristensen og Frederik Dahl Hansen var således 5, 1, 1, 1, 1 og 2.

Lige efter fulgte en svensker og på en 3. plads kom bådebyggeren fra Sejlklubben Frem, Ole Engblom, som også havde god fart i mellem 6 og 10 m/sek. ud for Kragenæs, der ligger på Lollands nordside.

Man føler sig velkommen i provinsen

Claus Høj Jensen siger om sejren:

- Det var fedt at sejle i Kragenæs, det minder om Thisteds krappe vand. Det var god træning og sejlklubben sørgede for et godt stævne med god mad om aftenen. De beviser igen, at man er gode til at holde stævner i provinsen, hvor man føler sig velkommen.

VM i Thisted sejles i august. Lige nu er der 65 både tilmeldt. Og Claus Høj Jensen går efter guldet i sin båd fra 2007 med spritnye Høj Jensen-sejl på.

Fra venstre: Carl, Frederik og Claus.

En førsteplads i endnu i en sejlads.

content-loader
content-loader
content-loader