Gå til hoved-indhold
Ølsæben kan også bruges til håret. Foto: Lars PlejdrupKapsejlads
Ølsæben kan også bruges til håret. Foto: Lars Plejdrup

Ølsæbe og lokalt øl til OK-jolle NM

1.-2. juni samles OK-jollerne til Nordisk Mesterskab i bunden af Roskilde Fjord. Det er Herslev Strand Sejlklub der arrangerer regattaen, og der er ølsæbe og øl til alle.

Af katrine bertelsen |

Herslev Strand Sejlklub har sat alle (øl)sejl til for at give OK-jollerne en forrygende weekend til Nordisk Mesterskab. Lige nu er der 47 tilmeldte både, men presseansvarlig Lars Plejdrup fortæller til minbaad.dk, at de regner med omkring 60 deltagere.

Selvom stævnet er Nordisk Mesterskab er stævnet åbent for alle nationaliteter, og stævneledelsen opfordrer alle – især fra vores nabolande – til at deltage i festlighederne.

Ølsæbe!

- Der er præmier til alle, siger Lars Plejdrup, der i søndags fik fremstillet en helt særlig ølsæbe hos en af stævnets sponsorer, Sæbehuset i Køge.

- Sæben er lavet på Herslev Bryghus porter, så det er en rigtig mandesæbe lover Lars, og tilføjer, at hvis konen siger at man lugter af øl, så kan jo svare at man lige har været i bad!

Udover det gode øl indeholder sæben bl.a. økologisk jomfruolie fra Spanien samt økologisk sheasmør fra et kvindekooperativ i Burkina Faso. Det færdige produkt er godt for såvel hud som hår.

Præmier til alle

Baneleder, IRO, Troels Wester-Fischer står som garant for, at alt går korrekt til på banen, og stævnets sponsorer, bl.a. Herslev Bryghus, skal nok sørge for, at ingen går tørstige i seng efter et bad med ølsæben!

Sejladserne starter lørdag kl. 10 og søndag eftermiddag er der præmieoverrækkelse. Herslev Strand Sejlklub har kontakterne i orden, og ingen kommer til at gå tomhændede hjem.

- Alle får en præmie med hjem. Med et usædvanligt præmie-sponsorat fra Sæbeværkstedet, kan vi garantere at ingen tager tomhændet hjem fra Herslev, lover Lars Plejdrup fra Herslev Strand Sejlklub.

- Over 30 frivillige fra sejlklubben er klar til at give deltagerne en rigtig Herslev-oplevelse. Ved mesterskaberne er der på bedste HSS- og SRPI-maner præmier til alle - udover Herslev Bryghus og Sæbeværkstedet, støtter SparNord og Hans Følsgaard A/S, så vi kan afvikle stævnet præcis som vi ønsker. Hertil kommer donationer fra nogle af klubbens medlemmer, slutter Lars Plejdrup.

Du kan læse meget mere om stævnet på Herslev Strand Sejlklubs hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader