Gå til hoved-indhold
De større flerskrogsbåde har deltaget i flere år, men det vil blive første gang flerskrogsjollerne deltager samlet. Foto: Lars Plejdrup/SRPIKapsejlads
De større flerskrogsbåde har deltaget i flere år, men det vil blive første gang flerskrogsjollerne deltager samlet. Foto: Lars Plejdrup/SRPI

Sjælland Rundt På Indersiden: Nu med Hobie

I øjeblikket er Hobiesejlerne i det østlige Danmark ved at undersøge muligheden for, at deltage i Sjælland Rundt På Indersiden. Udfordringen hedder overnatning.

Af katrine bertelsen |

Det er Christian Hangel fra Frederikssund Sejlklub, der har spurgt løbsledelsen i Sjælland Rundt På Indersiden (SRPI), om Hobierne må lege med til SRPI i 2015.

Lars Plejdrup fra Herslev Strand Sejlklub, der er en af ildsjælene i SRPI siger, at det er en rigtig god og spændende ide, og at de i samarbejde med Hobie-klassen arbejder videre på, at få løst de praktiske udfordringer. Det er bl.a. spørgsmålet om, hvor jollesejlerne kan overnatte, der skal løses.

– Det er spørgsmålet om fælles overnatning, der kan blive en udfordring, men det skal vi nok finde ud, lover Lars Plejdrup.

Han foreslår flerskrogsjollerne at starte fra Hyllingeriis i Roskilde Fjord, hvor bl.a. flerskrogssejlerne samles fredag aften til grill og hygge.

I 2015 bliver det 20. gang Sjælland Rundt På Indersiden sejles, d. 20.-21. juni. Det er weekenden lige inden Skt. Hans.
Der sejles efter TURLYS, et mål som SRPI selv har lavet. Det kan du læse om her.

Du kan se mere om SRPI her, sejladsbestemmelser, se fotos mm.

content-loader
content-loader
content-loader