Gå til hoved-indhold
Som ses på billedet, uden at fornærme nogen, så er det ikke de helt unge, der sejler Palby Fyn Cup. Det vil Poul Erik Nielsen ændre på. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Som ses på billedet, uden at fornærme nogen, så er det ikke de helt unge, der sejler Palby Fyn Cup. Det vil Poul Erik Nielsen ændre på. Foto: Troels Lykke

Formand i Bogense Sejlklub vil kæmpe for flere unge

Havnefogeden, der blev bortvist for at sætte H-både gratis i vandet til et stævne, vil nu forynge medlemsskaren i den nordfynske klub. Han ser også frem til det 25. Palby Fyn Cup.

Af Troels Lykke |

Poul Erik Nielsen, der i efteråret blev bortvist og fyret fra Nordfyns Kommune efter noget der ligner en uberettiget fyring,  har siden 1986 deltaget aktivt i bestyrelse og udvalg for at skabe de bedst mulige rammer for sejlerne i Bogense Sejlklub.

For nu er han blevet formand for sejlklubben efter han tirsdag aften vandt knebent i kampvalg over Klaus Bentzen.

Om at få flere unge ind i klubben, siger han.

- Jeg  brænder for fremadrettet at yde en stor indsats på dette område, hvor man står overfor nogle store udfordringer med udgangspunkt i den aldersmæssige sammensætning, blandt klubbens medlemmer og bådejere, som helhed i Bogense Havn og Marina.

- Det er min målsætning, at Bogense Sejlklub skal være med helt fremme, og arbejde for dels at sikre tilgangen af nye unge sejlere og dels gøre en indsats for at få fat i mange af dem der går rundt med tanker om måske at få en båd og komme ud og nyde det maritime miljø, siger Poul Erik Nielsen.

Han inviterer derfor klubbens medlemmer til aktiv deltagelse i processen, og ud og fortælle naboen på broerne hvor vigtigt det er for sejlsportens fremtid, at man bakker op omkring den lokale sejlklub og dens mange tilbud og aktiviteter til havnens sejlere.

Ser frem til det 25. Palby Fyn Cup

Poul Erik Nielsen fortsætter nu som leder af Palby Fyn Cup.

- Jeg ser frem til at han sammen med den øvrige bestyrelse og klubbens mange engagerede udvalgt, kan sikre en positiv udvikling for Bogense Sejlklub, og glæder sig ligeledes til, at man i 2014 kan markere 25 års jubilæum for afviklingen af kapsejladsen Palby Fyn Cup, siger den nye formand, der stadig er uden arbejde, efter han blev fyret som havnefoged.

Palby Fyn Cup sejles for 25. gang i år, og måske har Big Challenge fra Svendborg købt en ny spiler, for den her gik i stykker i år.

content-loader
content-loader
content-loader