Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Poul Erik Nielsen har været stævneleder i 24 år for Palby Fyn Cup. Nu overvejer han at trække sig efter at Nordfyns Kommune har bortvist ham. Foto: Troels Lykke

Formand for Bogense Sejlklub: Palby Fyn Cup i gode hænder trods bortvisning

Rygter om, at Palby Fyn Cup og andre stævner nu umuliggøres i Bogense Sejklub kan manes i jorden, lyder det fra Klaus Bentzen, formand for den nordfynske klub.

Af Troels Lykke |

Klaus Bentzen, formand for Bogense Sejlklub, giver nu sikkerhed for at sejlere fortsat er velkommen, selvom havnechef Poul Erik Nielsen blev bortvist fordi han hjalp 10 H-både gratis i vandet ved et stævne. Minbaad.dk har nu set dokumentation for fyringen og kan bekræfte, at det ER den eneste angivet grund til fyringen.

Klaus Bentzen skriver til minbaad.dk:

Jeg allerede har haft kontakt med formanden for udvalget for Teknik og Miljø, der forsikrer, at Bogense Sejlklub også fortsat vil kunne forvente en positiv holdning og godt samarbejde om diverse arrangementer.

Dette skal naturligvis ske efter konkrete ansøgninger, fuldstændig som ved det seneste arrangement (KIRC-sejlads), hvor Nordfyns Kommune bevilgede fripladser til de deltagende både. Så  rygter om, at Palby Fyn Cup og andre stævner nu umuliggøres kan manes i jorden.

Disse spredes tilsyneladende kun for at skabe splid i sejlklubben samt i samarbejdet mellem klub og kommune. Dette tager bestyrelsen skarpt afstand fra.

Bortvisningen af havnefoged Poul Erik  Nielsen kan jeg kun kommentere med, at det er et rent internt kommunalt anliggende, som vi som sejlklub ikke på nogen måde skal forholde os til.

Vi har dog fuld tillid til at Nordfyns Kommune fremover vil sikre driften af Bogense Marina og Havn med åbenhed, imødekommenhed og forbedret service.

Dermed håber vi at nogle af de sejlere, der de seneste år har forladt marinaen, vil komme tilbage samt at der kan trækkes endnu flere hertil, skriver Klaus Bentzen.

Poul Erik Nielsen: Jeg tager ikke Palby Fyn Cup som gidsel

Poul Erik Nielsen har i denne weekend fortalt til minbaad.dk, at han overvejer at trække sig som formand for Palby Fyn Cup, som han 24 gange har stået i spidsen for.

- Jeg ikke vil bruge Palby Fyn Cup som gidsel, men blot overvejer jeg om selv fortsat vil være en del af dette, lyder det fra Poul Erik Nielsen, der nu er røget på A-kassen efter en bortvisning fordi han satte 10 H-både gratis i vandet.

content-loader
content-loader
content-loader