Gå til hoved-indhold
Havnefoged Poul Erik Nielsen blev bortvist fordi han satte 10 H-både gratis i vandet til et stævne i Bogense i slutningen af august. Foto: Ricky HansenKort Nyt
Havnefoged Poul Erik Nielsen blev bortvist fordi han satte 10 H-både gratis i vandet til et stævne i Bogense i slutningen af august. Foto: Ricky Hansen

Bogense Sejlklub forklarer sig igen om brugerbetaling ved stævner

Nordfyns Kommune og Bogense Sejlklub har holdt møde om håndtering af stævner fremover. Havnefoged Poul Erik Nielsen blev bortvist fordi han satte H-både gratis i vandet til stævne.

Af Troels Lykke |

I anledning af artikler bragt i Fyns Stiftstidende, samt på minbaad.dk vedrørende bortvisning af havnefoged Poul Erik Nielsen udsender Bogense Sejlklub følgende pressemeddelelse:

I Bogense er havnevæsenet en del af kommunens forvaltning, mens den lokale sejlklub er en privat forening.

Denne pressemeddelelse udsendes af den grund, at den verserende kommunale sag - uanset at der er tale om andre parter - har givet anledning til forespørgsler til Bogense Sejlklub om den konkrete sag.  

Netop grundet disse forhold samt den omstændighed, at der fra kommunal side er tale om en intern  personalesag - og dermed en ikke-offentlig sag - har Bogense Sejlklub ikke kendskab til sagens nærmere baggrund eller indhold.  

Til de mange, der har udtrykt bekymring om, om sagen vil få betydning for evt. brugerbetaling for stævnedeltageres betaling for isætning af båd, fripladser m.v., kan meddeles, at der har været indkaldt til møde mellem  kommunens ledelse, sejlklubbens formand og næstformand.

Her blev det meget klart tilkendegivet at Bogense Sejlklub også fortsat vil kunne forvente en positiv holdning til og et godt samarbejde om diverse arrangementer.

Dette skal naturligvis ske efter konkrete ansøgninger, fuldstændig som ved det seneste arrangement (KIRC), hvor Nordfyns Kommune bevilgede fripladser til de deltagende både.

Alle rygter om, at Palby Fyn Cup og andre stævner nu umuliggøres, kan dermed manes i jorden. Disse vil også fremover kunne afholdes efter konkrete aftaler og i tæt samarbejde med Bogense Havn og Marina.  

Bogense Sejlklub er som nævnt uafhængig af sagens involverede parter, og har ikke søgt eller haft indflydelse på forløbet af  den konkrete sag, men har gennem mange år haft et godt og vedvarende samarbejde med havnen – såvel personale som forvaltning – og håber også fremtidigt herpå, skriver
Klaus Bentzen bestyrelsesformand i Bogense Sejlklub.

content-loader
content-loader
content-loader