Gå til hoved-indhold
Thomas Paasch vandt Harboe Cup for A-Cat. Arkivfoto: Lars DarlingKapsejlads
Thomas Paasch vandt Harboe Cup for A-Cat. Arkivfoto: Lars Darling

Tæt løb mellem A-Cats til Harboe Cup

Der blev spillet med musklerne i weekenden da der blev sejlet kapsejlads i Skælskør.

Af katrine bertelsen |

Jørgen Skov Hansen skriver fra Harboe Cup:

Vi var desværre kun 6 A-cats på linjen, da flere af klassens ellers flittige deltagere var hårdt ramt af forskellige årsager, og ikke kunne deltage. Når det så er sagt, er det et rigtigt fint felt hvor vi (den danske flåde) har løftet os i flok, og der bliver vekslet frem og tilbage i placeringerne.

Helt tydeligt var det på pladserne 3,4 & 5 som ligger med henholdsvis 35,35 & 36 points. Vinderen havde 11 og andenpladsen 21 points. Se resultaterne her

Lørdagen startede med vinden i den lave ende af skalaen men tiltog op af dagen. Her kan man se at flere af de ”nye” bedre kan lide 4-5 m/sec. og feltet er meget tæt, en dårlig start eller et par dårlige vendinger er svære at hente igen.

Senere kom der lidt mere vind og der kunne nu sejles ”Wild Thing” ned af bakke. Her var det Thomas der hang i snoren og vandt på dette. Op ad bakke kunne man se At Jørgen ”ScanNet” virkeligt kunne få noget ud af det. Henrik, der med begrænset erfaring hang lidt i bremsen, præsterede dog at lave den bedste bagbords start foran hele feltet.

Helt perfekt tilrettelagt og afviklet kapsejlads med begrænset ventetid og med i alt 12 sejladser. Nu føler man sig også godt brugt.

 

content-loader
content-loader
content-loader