Gå til hoved-indhold
Dragen testes her på Aabenraa Fjord. Klassen har brug for nye hold. Der var kun 14 Drager til DM i Hornbæk i år.Kapsejlads
Dragen testes her på Aabenraa Fjord. Klassen har brug for nye hold. Der var kun 14 Drager til DM i Hornbæk i år.

Reese køber Drage: Gammel kærlighed ruster ikke

Henrik Reese fra Aabenraa har købt Børresen Drage i Østrig og sejler igen bådtypen efter en pause i klassen på cirka 10 år.

Af Troels Lykke |

Henrik Reese, der til dagligt er bådforhadler med Reesemarin i Aabenraa, har før sejlet Drage og H-båd på højt nivieau med bl.a. OL-guldvinderen Poul Richard Høj Jensen. Og fornylig kørte Reese til Østrig for at købe en smuk Drage.

Henrik Reese fortæller til minbaad.dk: 

- Jeg fandt båden via min gamle Drage-gast Aksel Andresen, som er bosat i Østrig. Det er en original Børresen Drage fra Østrig, stort set magen til den sidste Drage jeg havde fra Børresen i 1994. Det kunne jeg ikke modstå, så den måtte jeg bare købe. Båden fremtræder som næsten ny og efter at have døbt den "Yrsa", som de andre Drager jeg har haft, har vi testet den på hjemmebane på Aabenraa Fjord.

Og nu har han været på vandet med den på Aabenraa Fjord:

- Den sejler som den drøm, som alle Drager gør, nu glæder vi os til at deltage i nogle drage sejladser,  men det vil først blive i 2015. Og 2014 skal bruges til at sejle og træne lidt med mine  nye gaster, som er min søn Kasper og Michael Hohmann. Mine gamle gaster min søn Claus og Aksel har også meldt sig klar igen hvis vi kan få det passet ind i kalenderen, fortæller Reese.

content-loader
content-loader
content-loader