Gå til hoved-indhold
Man kan dog ikke vinde et Rolex Submariner fra Klarlund under Sjælland Rundt.Kort Nyt
Man kan dog ikke vinde et Rolex Submariner fra Klarlund under Sjælland Rundt.

KLARLUND genoptager Sjælland Rundt-tradition

I 1947 startede Sjælland Rundt. Et år hvor Povl Klarlund åbnede sin første forretning i København. Så der er mere end blot passionen for havet tilfælles imellem Helsingør Sejlklub og KLARLUND.

Af Troels Lykke |

I sejladsens storhedstid i midten af firserne, var KLARLUND en meget aktiv sponsor for Sjælland Rundt og det samarbejde fornyes nu i en ny aftale, hvor KLARLUND går ind som partner med økonomisk støtte til klubben og en spændende lodtrækningspræmie.

"Sjælland Rundt er en ikonisk distance sejlads som rigtig mange danskere har prøvet igennem de 68 gange sejladsen har været sejlet. Og det er jo ekstra sjovt, at vi blev startet i det samme år, 1947. Vi er glade for at være med og kan også se at erfarne sejlere nu tager udfordringen op igen, flere med deres børn ombord", siger Stig Andersen, adm. direktør i en pressemeddelelse.

"At kunne genoptage samarbejdet med KLARLUND er endnu et bevis på at vi er på rette vej med relanceringen af Sjælland Rundt. Det er skønt at stærke brands og virksomheder støtter det store arbejde der ligger i denne relancering, og vi glæder os til samarbejdet" siger Kim Dragstrup, Formand for Helsingør Sejlklub.

Kendt for Rolx, Tudor, Hublot, Tag Heur

KLARLUND er kendt i sejlerkredse for deres store kollektion af de største ur-mærker der findes - Rolex, Tudor, Hublot, Tag Heuer, Panerai og Omega, er blot nogle ure der passer godt til aktive sejlere.

Derudover har KLARLUND også sit eget urmærke, som i den grad passer til vores sport, og en heldig sejler der gennemfører Sjælland Rundt 2015, vil blive den glade ejer af et KLARLUND ur med Sjælland Rundt indgravering, som vi trækker lod om ved præmiefesten lørdag aften.(værdi 7.950 dkk).

Distance sejladsen Sjælland Rundt 2015 starter torsdag den 25. juni fra Helsingør og afsluttes med en hyggelig sejlerfest når alle er i mål lørdag aften.

Du kan tilmelde dig og din båd på www.sjaellandrundt.dk og du kan læse mere om sejladsen på www.facebook.com/sjaellandrundt - alle både der kan sejle for sejl er velkomne, Racing eller Cruising, Shorthanded eller Fully Crewed, Enkelt- eller flerskog - alle er velkomne.

KLARLUND har to butikker i København, hhv på Vesterbro og på Strøget. Her kan du opleve spændende ure og smykker og blive vejledt af vidende og venlige ekspedienter. Urværkstedet på strøget er verdenskendt, og du kan trygt få dit ur serviceret der af de højt uddannede urmagere. Se mere på www.klarlund.dk

Mads Christensen, også kaldt Blærerøven, har før haft Klarlund som sponsor til sin IMX 40. Mads går ofte med et Rolex ur på hver hånd.

content-loader
content-loader
content-loader