Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Kolding-sejler Blichfeld klar til sit 34. Sjælland Rundt

Erik Blichfeld vil Sjælland Rundt - for 34. gang. 1967 tog han den første tur. Nu stiller han og gaster med det gode skiv "SAIGA", en X-482. Lige nu er 24 tilmeldt, heraf fem singlehand-sejlere.

Af Troels Lykke |

Erik Blichfeld har altid haft et godt øje til kapsejladsen rundt om Sjælland, når starten går den 26. juni i Helsingør.

"Det er en god sejlads, med nogle dejlige strækninger" siger Erik og fortsætter med et stort smil "Sjælland Rundt er en regulær god kapsejlads der foregår i lidt åbent vand og i beskyttet farvand - den har det hele, og kan klart anbefales," sejler

Erik Blichfeld har for det meste sejlet Sjælland Rundt som skipper i egen båd, og denne gang er besætningen allerede meldt klar.

35 timer

Team SAIGA forventer at tage turen rundt på 35 timer, og håber at turen går nord om Sjælland, da de mener at det giver den bedste sejlads og oplevelse.

Teamet satser på deres store erfaring, da der ikke bliver så meget tid til at træne - men med 33 turer rundt om øen, så kender skipper i hvert fald vejen.

Erik slutter med at opfordre andre sejlere til at tage udfordringen op, og melde sig til den rigtige gode sejlads og kapsejlads:

"Du får bare lyst til mere, når du først har prøvet Sjælland Rundt."

Se de 24 tilmeldte i sejladsen

content-loader
content-loader
content-loader