Gå til hoved-indhold
Anders Jessens X-402 skifter navn til Savage Rose 7. Foto: Anders JessenKapsejlads
Anders Jessens X-402 skifter navn til Savage Rose 7. Foto: Anders Jessen

Sjælland Rundt igen – efter tyve år

Det er mere end tyve år siden at Anders Jessen og Crew sejlede Sjælland Rundt sidst. Nu tager de handsken og udfordringen op – igen.

Af katrine bertelsen |

Anders Jessen smiler underfundigt. - Shit, det er faktisk helt tilbage i 1991, at vi sidst deltog i Sjælland Rundt. Men når jeg mærker efter, så savner jeg faktisk den fede tur, kammeratskabet, sejlerglæden, naturoplevelsen, herreturen – ja, jeg savner faktisk Sjælland Rundt – så nu gør vi det!

Træt af Netflix - vil ud på havet!

- Jeg er MEGA træt af at se Netflix, når den rigtige film bliver afspillet i livet ude på havet, siger Anders Jessen, som glæder sig over, at det samme crew, som sejlede med i 1991 stadig lever og i den grad er klar til at sejle rundt om øen igen.

Måneskin og stjerneskær

Anders og Crew forventer, at turen bliver sejlet lidt hurtigere end i 1991, og ser frem til at få testet grejet og båden i højt solskin, måneskin og stjerneskær, krydret med aktion, afslapning, hede diskussioner, gode grin og vind i håret (eller det der tilbage af håret i forhold til 1991).

Anders Jessen og ikke mindst hans crew er i fuld gang med at renovere en  X-402 fra 1985, som skal være helt klar til Sjælland Rundt. Det er en kæmpe opgave som kan følges her.

Teamet håber, at de kan komme på vandet tidligt i foråret, så der kan komme nogle onsdagsmatcher på programmet og en masse sømil på Øresund, inden starten går til Sjælland Rundt den 26. juni.

content-loader
content-loader
content-loader