Gå til hoved-indhold
Bogen giver et ærligt indblik i livet langt fra Danmark og den tvivl, der også følger med. Foto: SAXOTur
Bogen giver et ærligt indblik i livet langt fra Danmark og den tvivl, der også følger med. Foto: SAXO

Kurs Mod Fjerne Kyster: Få ærligt indblik i ny bog

- Selvfølgelig er det lidt grænseoverskridende at skulle dele sine tanker med så mange andre, fortæller Emil. Han håber, at andre kan få glæde af familiens erfaringer.

Af Sara Sulkjær |

leFor to år siden drog brødrene Emil og Theis ud på en tre år lang jordomsejling. På tv har mange fulgt med, når hele familien er ombord, og de sammen har sat Kurs Mod Fjerne Kyster. 

De har besøgt 17 lande, krydset to oceaner, dykket med hajer og haft over 30 mennesker med til søs.

Grænseoverskridende 
Far Mikkel og skipper Emil har nu sat sig sammen på en lille palmeø for at dele alle de oplevelser og erfaringer, de har gjort sig undervejs. 

- Jeg kunne godt unde alle forældre den oplevelse, det er at sidde en hel uge på en øde ø med sin søn uden at skulle andet end at tale om alt det, man går og tænker på. At det så også blev til en bog, er ligesom bare noget ekstra, siger far, Mikkel Beha, i en pressemeddelelse. 

Deres egne rejsebeskrivelser og mails til hinanden danner rammen for en samtale, hvor far og søn åbent taler om ansvaret som skipper, om hjemlængsel, tvivlen og alle de udfordringer, der også følger med, når man slipper fortøjningerne og tager ud i det ukendte.

- Selvfølgelig er det lidt grænseoverskridende at skulle dele sine tanker med så mange andre. Men hvis nogle af de erfaringer, vi har gjort os, kan komme andre til glæde, så er det da dejligt, fortæller Emil. 

To håb
For forfatterne selv, er der to klare håb med denne bog. 

- Det første er, at vi kan få ryddet lidt op i alle indtrykkene og overvejelserne, så der bliver plads til den anden halvdel af jordomsejlingen, skriver de på S/Y Havanas hjemmeside og fortsætter:

- Det andet er, at I har lyst til at læse med derhjemme.

Bogen "Hej Far, kære Emil" kan blandt andet købes hos SAXO for 288,90 kroner + fragt. Køb den her

content-loader
content-loader
content-loader