Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Nyt klubhus i Vejle. Fotos: Troels Lykke
Kapsejlads
Hele 11 lokale H-både stiller op til DM fra 2. juli.
Kapsejlads
Kapsejlads

40 H-både til DM i Vejle med nye havnefaciliteter

- Vi har endelig fået en lystbådehavn med fantastiske faciliteter, til sejlere, tilskuere og byens borger, fortæller stævneleder Jesper Nørbo Sørensen fra Sejlklubben Neptun Vejle.

Af Troels Lykke |

- Vi forventer mellem 35 – 45 både til DM i H-båd. Der deltager 11 Vejle-både, og to fra Brejning, fortæller stævneleder Jesper Nørbo Sørensen fra Sejlklubben Neptun Vejle til minbaad.dk.

Han ser frem til at de nye havnefaciliteter bliver brugt i Vejle. Vi var forbi fornylig og kunne konstatere, at der virkelig er sket et løft i den rigtige retning.

Vejle Lystbådehavns nye faciliteter stod færdig sidste sommer. Flydebroerne har plads til 650 både op til 60 fod.

Sejlklubben, der er bygget til mange mio. kroner, byder på gode faciliteter til sejlerne og der findes en fin restaurant på toppen med en super udsigt.

Vejle Fjord er noget smal og til DM i H-båd er der planer om tre steder hvor der skal sejles DM, hvor verdensmester Claus Høj Jensen igen er kæmpe storfavorit til at vinde for vist femte gang.

Tre steder kan bane ligge

Jesper Nørbo Sørensen siger om banen:

- Vi har tre muligheder for bane udlægning. 1: Umiddelbart øst for Vejlefjord broen. 2. Ud for Tirsbæk slot eller 3: Daugård strand

Minbaad.dk sejler med i en nyindkøbt norsk H-båd fra 1985. Og vi vil skrive om stævnet, hvor første start går torsdag 2. juli om formiddagen.

Tilmeldte til DM i Vejle indtil videre

I Vejle håber man på 45 både. Lige nu er 36 H-både tilmeldt. Foto: Ole Vognstoft

content-loader
content-loader
content-loader