Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Birthe fik kys af Steffen efter tur i vandet. Foto: Troels Lykke

Konen strøg over bord i bomning ved DM i H-båd

33 H-både sejler lige nu DM i H-båd. Claus Høj Jensen fører foran Mads Korsgaard og Hans Ebler. Mest opmærksomhed trak ægtepar fra Brejning dog, da hustru fløj ud af båden.

Af Troels Lykke |

Der er høj stemning ved DM i går. Ikke helt så meget hos deres udsendte, der blev disket for en tyvstart i 3. og sidste sejlads i går. Vi på DEN 617 med grafitti på siden var let at kende for baneleder Michael fra KDY, der også hældte tre andre ud, viser resultatlisten

Michael har masser af power, det viste han ved EM i J/70 hvor han diskede 37 både på sort flag og lod 7 både sejle videre i Kiel fornylig.

Her brugte han U-regel, der faktisk er en slags sort flag opdagede jeg, for jeg ventede på (bonderøv som jeg er) at det finske flag med individuel tilbagekaldelse kom op. Men det gør man ikke når U-startreglen er i brug. Så lærte vi det på den hårde måde.

Mere hårdt var det dog for Steffen og ikke mindst hustruen Birthe, der strøg over bord i en bomning i 9 m/sek. vind i Køge Bugt.

- Båden krængede og jeg røg i vandet, men kunne holde mig i spilerbommen og kom op igen, sagde hun.

Efterfølgende udgik båden da den var langt bagefter. Holdet fra Brejning lå ellers i top 10 da konen strøg i. Det gav dagens kvajehat til skipper Steffen.

Lagkage fik Claus Høj Jensen, han fører nemlig DM. I dag sejles 3 eller 4 sejladser. I morgen lørdag slutter DM. Og det gør det fantastisk i SKB, der holder mesterskabet, hvor også finske og tyske hold er med.

Frederik Dahl Hansen, verdensmester i H-båd, fik lagkage i går af Axel Bøggild, stævneleder. Høj Jensen th. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader