Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der var konstant gæster om bord på den nye X4, da minbaad.dk var forbi lørdag, trods lidt regn. Fotos: Troels Lykke

Du kan nå Egås flydende udstilling i dag

Danmarks eneste samlende flydende bådudstilling slutter klokken 18 i dag og vi spottede flere nyheder på udstillingen. Se fx den nye Seascape 24 og X4.

Af Troels Lykke |

Ifølge udstillingschef Jens Meyer fra Dansk Marine Center i Risskov, der også har en bro i den sydlige del af Egå Marina, så er han og Egå Sejlklub godt tilfreds med den første dag, hvor 950 besøgende kom forbi, da der var fint solskin og i dag skulle vejret blive uden regn i Egå, krydser vi fingre for.

Vi har endnu ikke tallet for lørdagens besøgende, men man skulle da lede efter en parkeringsplads, trods lidt regn midt på dagen. På broerne var der også fyldte godt op.

Udstillingen lukker klokken 18 og der er gratis adgang. Brancheformand for Danboat Jan Hansen, der selv udstiller Quantum Sails, fortæller at udstillingen er et besøg værd.

- Den dansk bådbranche er klar til at tage mod sejlerne, jeg havde dog gerne set at der var flere danske firmaer her, men hvis man ikke tror at ens produkter kan klare sig i konkurrencen, så kan man jo også vælge at blive hjemme, men heldigvis er der meget at se her i Egå til sejlerne, siger Jan Hansen.

 

Dansk Marine Center udstiller en del Bavaria sejl- og motorbåde, da de er på hjemmebane.

Seascape 24 til 450.000 kr. sejlklar vises frem. Pris er inklusiv trailer.

Der er også speedbåde fra Baadhuset i Beder, syd for Aarhus, men også en stor Princess 43 fra Hundige.

Brancheformand Jan Hansen ønsker endnu flere danske bådfirmaer på de flydende udstillinger, hvor Egå har i lige år og Ishøj i ulige år. - Det er billigt at udstille for firmaerne, når bådene skal ligge i vandet, siger han.

content-loader
content-loader
content-loader