Gå til hoved-indhold
Udstyr
Sådan så det ud i Egå i 2014 under den flydende udstilling. Foto: Troels Lykke

34 udstillere klar til Egås Flydende Bådmesse i august

Fra 19. til 23. august vises nye både frem i Egå. Fx den nye X4 fra Yachts og ny Princess 39. Arrangør Dansk Marine Center møder op med bl.a. Bavaria 33, 37 og 42, fortæller udstillingschef Jens Meyer.

Af Troels Lykke |

Den danske bådbranche samles lige efter at OL-sejlerne er færdige i Rio, nemlig fredag den 19. august. Og der er stadig god energi blandt forhandlere og butikker.

I hvert fald stiller foreløbigt 34 udstillere op Egås Flydende Bådmesse, der kører hvert andet år. Sidste år var der udstilling i Ishøj med stor succes og nu er det igen jydernes tur.

Bådenes brancheforening Danboat står også bag udstillingen, men det er Dansk Marine Center i Risskov, der arrangerer sammen med havnen i Egå og Egå Sejlklub.

Aktiv sejlklub i Egå

- Sejlklubben og marinanen er virkelig aktiv i projektet. De er gået mere aktiv ind, end vi ellers har set. Man vil se hoppeborg til børnene og meget andet, siger udstillingschef Jens Meyer, der med Dansk Marine Center, selv har lagt en energi på Egå Marina det seneste år.

Man vil se nye og brugte både, men også en del udstyr, samt info fra bl.a. Pantaenius-forsikring, men sejlmagere og elektronik-specialister vil også være til stede fra Raymarine og Navico via Palby Marine.

Største nyhed bliver den nye X4, som BådNyt/minbaad.dk netop har testet, men også den nye Seascape 24 vises frem.

En helt ny Princess 39 er der også, samt Princess 42 og 43. Selv udstiller Dansk Marine Center sejlbådene Bavaria 33,37 og 42, samt motorbåden Bavaria 300 Sport blandt andet. 

Man vil også kunne se Jeanneau-sejlbåde og flere andre bådtyper, plus brugte både.

Udstillingschef Jens Meyer fra Dansk Marine Center er klar til Egås Flydende Bådmesse, hvor der er gratis adgang. Der forventes mere end 7.000 besøgende. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader